Klackarna i taket

 



Mys Liam imorse. Tiden på dygnet var dock inte den bästa. 05.45 är det senaste här hemma. Vi som är bortskämda med en liten som oftast sover till halv åtta är inte riktigt vana vid detta. Det hela beror dock på att L sover i egen säng nu och det är positivt. Får väga för-och nackdelar helt enkelt. Lite svårt att övertyga sig själv om när ögonen går i kors av sömnbrist men det är välan en period som med allt annat. Låt oss hoppas.



En sak som är positiv med tiiiiiidiga mornar är att den effektiva tiden innan jobb blir längre. Imorse hann jag t.ex. med veckans storstädning (gör väl inget att jag dammsuger när grannarna ovan renoverar varje dag klockan sju!!!), byta ut duschdraperiet mot ett nytt fräscht från HM Home, laga lunchlåda, byta handukar och lakan, sortera upp tre IKEA kassar tvätt etc. etc. Dessutom tog jag såklart om alla andra morgonmåsten som t.ex. Slå igång nya klipp på You Tube med Musse Pigg till Liam vad som kändes som tusen ggr, göra trettioåtta olika sorters choklad och smörgåsar till prinsen som ska ha det bästa, få liten att klä på sig någon av de tusentals kombinationer av kläder som tagits fram etc. etc.

Allt innan mannen min hunnit slå upp ögonen ;)



Apporpå min stora älskling måste jag visa de super snygga golfskor som duktiga A vunnit i tävling förra året och nu fått designa helt själv. Riktigt snygga blev de. Han har god smak min karl ;)



Något jag är avis på hos min stora kärlek är att han växt upp med en hobby. Jag har nog alltid velat ha en men aldrig riktigt funnit min sak. Min fritid består mest av vänner och familj. Inget fel i de men de skull vara gott att ha något som bara är för mig. Jag skulle t.e.x. kunna presentera mig som "Hej! Jag heter Mikaela. Arbetar i butik. Fritiden ägnar jag åt min familj och vänner. När tiden räcker till spelar jag gärna Tennis!" Det skulle låta lite mer hälsosamt än "Hej! Jag heter Mikaela. Arbetar i butik. Fritiden ägnar jag åt min familj och mina vänner. När tiden räcker till äter jag gärna chips med dipp i soffan!" Ja ni förstår.

Iallafall är jag glad över att A presenterat golfen för Liam (självklart får han själv välja vad han vill göra med sin fritid när han blir äldre!). Egentligen var det en treårspresent men när båda mina killar såg på mig med ledsna ögon kunde jag inte motså. Låt golfsäsongen börja med ett helt eget litet golfkitt till L. Det är SÅ sött när han rabblar alla namn... Han har en putter, en järn 7:a, en driver och en sandwich (fråga inte mig hur det stavas!) med headcovers i sin lilla bag.



Ja det blev en väldigt osammanhängande text (?) men jag är så sjukt trött. Det får ni leva med. Nu ska jag somna lycklig med nya mama. För det är jag. Lycklig. Herregud vad jag älskar mina två och vårt liv. Vi är i och påväg mot någonstanns fantastiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0