Uppe Bland Molnen



Idag har jag varit ledig men dagen har som vanligt fortfarande innehållit en hel del måsten. Läkarbesök, tvätt, städ etc men eftermiddagen har varit lugn med vila, lek och mys. Har börjat planera lite inför Liams 3 års kalas(!!!) nästa vecka. Det blir Moln och Pippi tema.



Älskar omslaget på nya Sköna Hem. Denna läste jag i sängen idag. Solen sken in genom fönstret och sedan tog jag igen några timmar på sömnkontot. Underbart.



Liam har nu en komplett skogarderob inför vår och sommar. Röda gummistövlar från Tretorn, Vita/svarta gympaskor Adidas och blå Converse. Regnsett är avprickat från listan. Nu står fleecejacka och vindställ näst på tur därefter några små plagg för att göra allting komplett.



Gissa vad som är nytt?




Vi lagade pannkakstårta till middag idag. Liam fick bestämma och det är favoriten efter korvgryta och köttfärssås.Finns ett uttryck bland föräldrar. "Hell Hour" Det är timmen efter dagis och innan middagen står på bordet. Då barnen (och föräldrarna) är trötta och hungriga men mat måste lagas. Mitt tips är att göra barnen delaktiga i matlagandet. Liam älskar att skära, blanda, steka, hälla i makaroner och duka bordet. Allting såklart med hjälp från mamma och pappa men det fungerar. Dessutom tycker jag han äter mer när han själv vart med i köket.



Min fina bejbi kom hem från golfbanan och fick lite pannkaka han med.



Efter maten har jag och L busat med A. Vi har lagt pottisar i hans byxor och skor samt bäddat ner alla mjukisdjuren tillsammans med böcker och pussel i hans säng. Liam skratta så han vek sig när potatisarna trillade fram. SOM jag älskar att vara din mamma L.

När L nattats kände jag mig fortfarande hungrig. Pannkakstårta må vara gott men inte mättande mer än tio minuter. Det fick bli att slänga samman en Ceasarsallad till Sveriges Nästa Mästerkock på TV4. Mums.



Ikväll SKA jag se på Big Brother och min sista film av tre som jag hyrde i fredags. Det går kräksjuka på dagis så vi får se vad natten och morgondagen har att bjuda på. Om det inte blir till att torka kräk eller själv spy tror jag vi ska ut i solen en stund. Så underbart det är när solens strålar skiner in genom fönstren. Just nu är jag överlag väldgit trött men även otroligt nöjd med tillvaron. Har dessutom lärt mig ett nytt uttryck idag. "Good Enough". Säger God Natt till er och ger mig själv en klappa på axeln. Jag är DUKTIG!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0