?











Har inte skrivit till er denna veckan. Har tagit några bilder men inte funnit lust eller ork att "visa upp". Jag försöker allitd att inte bli för personlig här i bloggen. Kalla det en "fasad" om ni vill. Alla är vi väl medvetna om att livet inte bara handlar om 100% lycka även om bloggen fungerar som terapi för mig där jag väljer att ta fram det positiva. Denna vecka hade det kännts falskt dock att skriva om ting som är bra. Visst finns det där men livet är tungt just nu. Alla bilder ovan känns som jag tidigare skrivet som ytliga ting utan betydelse i jämförelse med hur jag mår som person just nu. Försöker söka förståelse från personer runt omkring men det är svårt. Fler vänner har fallit bort än de som fortfarande är där. Samtidigt vet jag att det som verkligen är kvar är äkta. Jag kämpar varje sekund. Samtidigt som jag är allt annat som hör livet till. Det är inte mer synd om mig än någon annan men ibland känns det som att det är det även om det finns tusental som har det värre. Iallafall ska försöka ta tag i mig själv och livet NU. Tänkte börja med att bli friskt. 39,5 i fyra dagar med feberfrossa, huvudvärk och hjärtklappning.

Återkommer!


Kommentarer
Postat av: Jenny N

Krya på dig kramar kommer från mig! Hoppas du snart är frisk igen, hoppas ju på att vi kan ses allihop en dag:-) Antingen på djurparken eller i vår trädgård, så kan L & M busa i sandlådan o gunga ihop, medan vi snackar skit;-);-) Krya på dig o va rädd om dig!!!

2011-05-02 @ 08:24:01
Postat av: Din mamma

Å min älskade dotter, om jag ändå bodde nära just nu, så hade jag varit hos dig och bara pysslat om dig. Tänker på att vi snart ses, det ska bli så mysigt. Älskar dig så, Kramis mamma

2011-05-02 @ 09:33:44
Postat av: Linnéa Turner

Det är trist när man känner att man glidit ifrån vissa vänner, men som du skriver.. dom 'äkta' finns alltid kvar!



En STOR kram från mig och min tjockismage!

2011-05-02 @ 15:39:15
Postat av: Linnéa

Förlåt! glömde skriva 'krya på dig!'

2011-05-02 @ 15:40:00
Postat av: Linnea

Men gums då! Du vet att jag bara är ett samtal borta. När som på dygnet! Puss

2011-05-02 @ 22:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0