Utflykt



Efter en svettig (oj vilken sommarvärme vi fått!) dag på jobb igår kom Liam och hämtade mig. Ja mannen var såklart med även han men försvann som planerat sedan till golfbanan medan vi stannade och åt glass, shoppade ny matlåda till L och åkte buss hem. L älskar att åka buss. Tur är väl det med en mamma (fortfarande!!!) utan körkort.













På vägen hem stannade vi till i affären för att handla de sista ingredienserna för att laga pannkakor. Det var nämligen vad L önskat ha med sig till lunch på dagens utflykt med dagis.







Vår lilla stora kille med MYCKET bus i sig.











Det är STORT att åka på utflykt med egen matsäck i lilla ryggsäcken. Vi var både med och vinkade av en lycklig kille imorse. Tänk vad lite som kan vara LYCKA. I eftermiddag var det dock en trött kille som kom hem. Inte bara med tom matsäck utan med en bula i huvudet och stort blåmärke på knät. Stackarn hade ramlat under leken. Vi fick torka rent, plåstra om och trösta. Ikväll nattade vi en väldigt trött men glad liten L!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Å vad roligt för Liam att få göra sin matsäck själv. Jag har spenderat helgen med att baka både frallor och härliga bullar. Det måste ju finnas lite i frysen när man väntar fint besök snart. Kramis mamma

2011-05-16 @ 09:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0