Blinka Lilla Stjärna Där

Har varit på läkarbesök och en tur på stan för att finna påskpyssel som L önskat. Det blev några ting på Panduro som jag hoppas liten blir glad i. Själv älskade jag att klippa och klistra som liten så jag det glädjer mig speciellt när L önskar detta. Efter lunch har jag vilat och startat upp några maskiner tvätt. Nu njuter jag eftermiddagen i soffan innan mannen och L kliver innanför dörren. Sedan blir det det vanliga "middag,dusch,nattning".











Någon som känner igen sig i detta med att "boa" inför bebis? För min del har det slagit till i båda graviditeterna och jag vill att hemmet ska vara fläckfritt och iordning. Nu är jag för trött för att städa. Då flyttar jag rundor på ting. Som vår vita Lexingtonstjärna. Får se hur länge den får bli ovan sängen. Tyckte dock den passar där. Pricken över i:et!

Kommentarer
Postat av: ENDENISE

super fin stjärna! åh att boa och göra fint i hemmet ville jag också :) Dock hann jag inte riktigt då Lo kom 2 veckor tidigt :)

2012-04-03 @ 19:31:39
URL: http://endenise.se
Postat av: Frida

Låter såå mysigt!



Åh vad fin er sovrumshörna är!

2012-04-03 @ 20:34:14
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Anonym

Tack för fina ord, gumman! Nej, nu blir det inget mer extrajobb för mig, däremot börjar jag ju jobba heltid snart och dessutom längre bort hemifrån så det blir nog ännu lite värre då men nån gång måste den förändringen ske också...



Känner igen det där med boandet. Vi hade ju en ny bostad då jag var hemma sysslolös på slutet och såg allt som behövde göras som jag inte kunde göra själv så jag sysselsatte mig också med att flytta runt grejjer, haha. Nu när jag skriver det så påmins jag om att det kanske är dags att flytta saker en gång till? ;)



Vad roligt att Liams kalas blev lyckat! Kopplade lite för sent att du skulle till sthlm och ville sen inte ringa och störa mitt i sorgen, hade varit kul att ses! Nu har allafall lilla Filippa en skyddande ängel där ovanför sig i form av din mormor, när hon föds. :) En kommer och en går...



Nu skulle du haft kvar gamla "bebisfabriken"-bloggen så man kunde gått tillbaka och läst hur det var då du väntade Liam. Varför tog du bort den för????? Dumma dej... ;)



En jättekram från mig till dig!

2012-04-03 @ 22:25:49
Postat av: Emma

Meh, kommentaren ovan var från mig men mitt namn försvann?!

2012-04-03 @ 22:26:17
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: Emmie

Åh, galet snyggt sovrum! ♥

2012-04-08 @ 21:27:11
URL: http://emmieliving.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0