Dansar I Magen

Här hemma pågår fredagsmys. Ja iallafall för tre av oss. Mannen försvann ut på golfbanan!?! MEN jag förstår honom. Det vackra vädret får mig att LÄNGTA galet mycket efter att komma UT. Kan inte vänta på att kunna starta upp ett nytt kapitel i mitt liv. Med musik i öronen kommer jag "flyga fram" på mina PW:s. Bebis är såklart prio och som mamma i fyraårstid vet jag att "egentiden" inte direkt bli mer när vi blir fler MEN jag får ha MIN kropp för MIG. Bortsett från amningen då. Får se om den kommer igång denna gången. Liam blev en "flask" bebis. Kanske därför förbereder vi oss för ytterligare en som vill ha NANIS.



Flaskor Avent.



Flaskställ ICA.



Tada.

Nu ska jag ta vara på tiden med sonen här. Mitt liv just nu är väldigt stillasittande och det känns lite som jag missar en del av livet samtidigt som det växer ett litet inom mig. Bebis som förtillfället dansar till Timbuktu med "Flickan och Kråkan" i magen min.

GLAD FREDAG ALLESAMMANS!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ja, ni kommer att få det fantastiskt mysigt när ni blir fyra! Mycket kärlek. Jag tycker det är så underbart att se mina små tillsammans. Har först nu förstått vad syskonbråk och syskonkärlek verkligen innebär, jag har ju ingen egen bror eller syster. Därav ville jag till en början bara ha ett barn. Men Jens ville ha två. Nu är han nöjd och jag vet inte riktigt...just nu är jag mer än nöjd med två men vi får se :-)

Ha en skön fredagskväll! Kram

2012-04-27 @ 20:28:49
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Frida

Underbart! Vi satsade på Mam, hoppas att de är bra. Men köpte bröstvårtskrämen som du tipsade om. Stor kram!

2012-04-27 @ 22:10:32
URL: http://Http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0