På Stan


Det blev en lång men mysig dag på stan. Först en tur till busstorget för att söka efter cupcakeställ på Tiger. Det jag sett ut tidigare var riktigt rangligt men istället fann jag ett litet sött i vitt porslin till samma pris. Sedan fikade jag med E i två timmar innan det var tur för besök hos barnmorskan. Där vi gick igenom besiktiningen. Mina järnvärden är fortfarande låga men har stigit sedan förra besöket. Ska fortsätta med dubbla Niferex för att fylla på förråden inför vad som komma skall.

På vägen hem gick jag inom optikern med mannens solglasögon och vidare till ICAN på jordgubbsjakt. Gick inget vidare då det var flera hundra människor i kön. Bestämde mig för att skicka iväg A till stor Coop utanför city istället. Det är verkligen helt galet i stan på Valborg. Polishelikoptrar, ridande poliser, poliser på cykel och till fots. Det blir lite av ett laglöst land. Där människor tar sig friheten att ramla runt lite hur som och göra det som faller in. Känns sådär tryggt även om det såg härligt ut med en kall öl i solen.








Själv har jag vaggat runt med utsläppt hår idag. Det har äntligen passerat den gyllene gränsen när det plötsligt känns helt okey i längd. Dock önskar jag mig plus tio centimeter innan sommaren. Måste verkligen rekomendera hårolja från Gliss. Den har hjälpt mitt hår att bli riktigt lent och fint efter år av "misshandel" med blonderingsmedel!

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vad fin du är Mikaela! Vill se kakstället!

2012-04-30 @ 20:03:49
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0