UL

Efter lååång väntan på rutin ultraljud 2 fick vi äntligen se vår lilla bebis bubbla runt i magen min. Allting såg jättefint ut och det var en liten frisk en där inne. Vi tyckte båda att hXn var väldigt lik bror sin med tjocka små kinder, lite uppåtnäsa och mammas mun.


Dock ville liten inte visa oss om det är en pojke eller flicka därinne. Vi fortsätter dock att tro på ultraljud 1`s 99,99% prinsesschans men jag packar nog ner den blå babyfilten till BB för säkerhets skull.

Direkt efter undersökningen hade vi tid på spec.mödravården. Tycker det är så svårt. Att förklara allt vi varit med om på några minuter. Det vi levt med i flera år. Ska dömas. Men det gick väl. Vi får självklart vårt efterfrågade kejsarsnitt. Förlossningsbrev ska jag skriva tillsammans med min BM och de frågor vi inte får svar på idag tar vi vid inskrivningen.

Känns spännande att vi nu faktiskt vet vilken vecka liten kommer. Dock inte dag. Det får vi reda på närmare inpå. Läkaren avslutade dagen med "Se nu fram mot er förlossning!". Det är lätt att glömma bort mitt i allt. Att faktiskt njuta. Vi ska få vara med denna gången och det är helt fantastiskt!

Kommentarer
Postat av: Alexsandra, i väntan på en liten kille

Vad härligt och höra att bäbisen mår bra i magen. Alltid lika skönt att gå på ett UL för att se bebisen mår bra.



Får man fråga hur det kommer sig att ni ska välja kejsarsnitt? Du behöver inte svara om du inte vill, kan förstå om det är privat. är bara lite nyfiken :)

2012-04-23 @ 18:52:39
URL: http://alexsandralotman.blogg.se/
Postat av: Frida

Underbart Mikaela!!! Är så glad för er skull.

2012-04-23 @ 19:30:04
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: jenny

Härligt att allt såg bra ut, men vilken buse som inte ville blotta sig;-) kan hålla med om att de skulle kännas skumt om dr blir en pojke nu, men lika välkommet förstår jag:-) en filip;-) kanske tur de finns en del pojksaker kvar hemma;-) fall i fall;-):-) kram

2012-04-24 @ 08:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0