Äventyr

Idag har jag och Filippan varit på äventyr. Vi här nämligen åkt tåg fram och tillbaka till Malmö. Där tog vi tillfället att möta upp finaste Åsan för en promenad på stan inklusive "lite" shopping. Tant Å skämde som alltid bort oss. Idag med bjudlunch på Jensens och med paket. Jag fick ett jättefint Cup Cake ställ som jag sneglat länge åt. Tack finaste.
 
 
 
 
 
 
 
Var inne på Zara och fann två helt underbara klänningar till Filippan. Roligt med ett sortiment som varierar från småstadens butiker. Jag befinner mig nästan aldrig i Malmö. Är lite "bekväm" och tycker vi har det mesta. Fattas inget. Förutom min fina vän.
 
 
 
 
Fann även äntligen denna söta Hello Kitty toppen i Filippans stl. Med tryck i vita pärlor och med rosett. Till en riktig liten sessa.
 
Nu är jag trött. Det tar på krafterna att upptäcka nya ting. Med Liam åkte jag aldrig tåget som mammaledig. idag vet jag att jag inte alls hade behövt oroa mig. Hur smidigt som. Faktiskt lägger jag mig idag på kudden lite extra stolt. För idag har jag varit lite extra stark. Nu filmkväll med mannen. Bägge barnen sover efter de numera obligatoriska skriktimmarna som tar de sista krafterna ur oss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0