Bloppis

Fann denna gråa Moln Lampan från Gunilla Axèn i källaren. Vi har haft den i Liams hörna men bara ett tag. Innan vi bytte ut den mot en blå.
 
Säljes med sladd.
Butikspris: Cirka 300,-
Mitt pris: 100;- plus frakt 48;-
 
Hör av er till familjelycka@live.se
 
Märk mailet "Moln"!
 

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag vill ha!!!!!! Måste bara fundera på om den passar i charlies rum men jag tror det... :)

2012-08-31 @ 21:50:45
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig

Cola Zero är jag också helt fast i. Måste jag välja blir det colan. Fy! Detsamma. Kramar

Svar: Klarar mig INTE utan. Smällar man får ta ;) Måste vara lite människa mellan varven =)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-08-31 @ 22:56:10
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Pernilla

Så sant! Oron och rädslan var jag verkligen inte beredd på men såklart att det är så. Den kom typ sekunden efter hon kom ut. Låter som vi har samma smak gällande namn. Vi hade Filippa & Lilly på vår lista också :-) Jag kommer nog att vara i Lund ofta framöver, lillebror har ju precis flyttat dit och det är en kort biltur från Malmö så väldigt gärna fika med småflickorna någon dag snart. Jag kan behöva lite guidning bland Lunds kaffeställen - och trevligt sällskap såklart! KRAMAR från oss!

Svar: Ja den där oron blir ju inte mindre med åren ;) De där känslorna som bubblar upp därinne för våra små när de försöker ta sig fram i livet. Vi som önskar dem allt gott men inte alltid kan skydda från ont. Tänk att vi blivit välsignade med dessa små underbara liv.
Astrid, Filippa och Lilly. Ja. Kärt barn har många namn. Konstigt nock var det precis en liten Filippa som växt i magen min. Det kändes och känns mer rätt för varje dag. Har aldrig tänkt att mina barn skulle heta Liam och Filippa men idag är de de namn som ligger mig närmst hjärtat.

Vart i Lund har han flyttat? Lund är verkligen en mysig stad. Utom att man sällan får ta med vagnen på cafè men så är det väl i Malmö med? Iallafall. Jag vet några ställen dit vi kan ta med oss prinsessorna. Bara hojta här på bloggen om ni har tid över ngn dag framöver. KRAM Mikaela!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-01 @ 17:23:57
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Ja, att bli mamma är verkligen en välsignelse. Aldrig kunde jag föreställa mig hur underbart det skulle vara.

Min lillebror och hans tjej har flyttat till Sofiaparken. Jag har dålig koll på områden och så men det känns mysigt och där är mkt grönt runtom. Båda två ska plugga och det verkar hyfsat nära universitetet.

Min sambo börjar jobba tisd 11/9 så då kan vi väl boka in en eftermiddag? Ska bli jättekul att träffas efter att ha läst din blogg så länge. Många kramar!

2012-09-03 @ 21:48:38
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0