I Farmors Trädgård

God Morgon!
 
Uppe tiiidigt idag. För att få lite tid för bara mig. Innan hela huset vaknar och dagen startar. Hade kunnat skriva ett långt inlägg om det här med att bli förälder (ja det gäller både första, andra och säker nästkommande barn) och därmed för en tid avsäga sig en stor del av tid att vara ensam. Den finns helt inte speciellt mkt utrymme för det med de små som behöver oss. Dock är det så otroligt viktigt att fortsätta försöka ge varandra utrymme. Jag förvånas dock över hur lite tid jag själv tycker mig vara värd. En halvtimme här och där. Men mannen honom vill jag ge hela dagar. Och ger mig själv dåligt samvete att jag inte mäktar med. Usch. Måste sluta med detta genast. Idag skiner solen men lillan är förkyld och antagligen blir det en tur till Kristianstad för att handla lite på Apoteket. Farmor och farfar är tillbaka på landet efter en tur hem till stan. Får se om Liam vill följa med oss eller bli med dem här hemma. Det är trots allt mycket roligare att spendera sommarlovet i trädgården på landet än på ICA Maxi.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilden på Humlan ovan. Är den enda bilden denna sommaren som jag tagit Manuellt men vad lycklig jag blev när jag själv mindes vilka knappar som skulle vridas om för den perfekta bilden. Är barnsligt nöjd med slutresultatet. Funderar på att fördjupa mig i det här med fotografi. Ska iallafall anmäla mig till en kurs vid Folkuniverstitet för föräldralediga till hösten. Vad tycker ni. Känner ni känslan jag försöker förmedla via mina bilder? Det är det viktigaste för mig. Foto = text i bild!

Kommentarer
Postat av: Renata

Det var verkligen vackra bilder, särskilt den på humlan!

Yes det stämmer, vi bor i Lund :) det gör du också va? Det var faktiskt en "lundabloggkompis" som tipsade om din blogg. Hoppas det är bättre med lilltjejen

2012-08-01 @ 20:46:16
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0