Klart

Ytterligare ett ting jag faktiskt orkat med idag är att betala räkningarna. Mindre roligt med minskad inkomst men det är det värt att vi får vara hemma i ro för att både mamma,bebis och familj ska må bra. Går inte in på närmare detalj än så. Det jag ville komma fram till är att vi nu bockat av "listan". Några små ting är fortfarande kvar men den viktigaste grunden är nu klar (utöver nappar, nappflaskor och ersättning). Lite extra lycklig är jag över att jag idag kunnat klicka hem babykorgen som jag så länge önskat till F. Nu kan jag fritt bära med henne till tvättstugan, här hemma och på landet. Resterande får vänta till nästa månad.




Vi behöver förvaring till blöjor, våtservetter och nappar med tillbehör.

Skötbädd.


Påslakansett till vagn.

Allt från Gunilla Axen`s serie moln i rosa.

Det är olika det där med hur man vill göra med ting. Jag tycker det är underbart att vara förberedd. Nu ska jag bara hålla mig från att handla alla vårnyheter som kommer in i butik. Vi har allt vi behöver för att klara första tre månaderna. Även om jag varit relativt försiktigt när det kommer till antal plagg. Med Liam hade vi alldeles för mkt babykläder som aldrig användes. Dock kan jag önska att OM vi får kläder 0-3 månader i present att det skulle vara...

♥bodys med kort ärm eller i linne modell.

♥pyjamaser.

♥hakklappar i tyg till de minsta.

Annars är det väldigt välkommet med kläder i de lite större storlekarna. Här hemma sparar vi nu slantarna till övriga måsten och semester. Som vi längtar efter semester, sol och familjen samlad tillsammans!

Kommentarer
Postat av: Jenny N

Ja tänk när de e semester:-) Kan tänka att ni i år kombinerar den med pappa ledigt och på de viset får lååång ledigt tillsammans:-) härligt

Vi ska dela vår semester i 2, ty dottern blir ju stora skoletjejen i höst o visst ska man ha sommarlov precis innan de:-) o sen e vi bjudna till legoland vid skolavslutningen o kör vidare söder/väster ut:-) Vet inte alls vart du hittar moln billigast o du skrev vissa saker fick vänta t nästa månad, annars har lekmer gratis frakt nu. Kramar o hoppas du mår bättre idag!

2012-02-24 @ 19:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0