Baby Namn

Man kan tro att det händer mycket för tillfället och att jag inte hinner med bloggen under dagen. Fallet är väl inte riktigt så utan att jag unnat mig att vila. Lite har vi dock åstakommit. En tur till Babyproffsen som slutade i diskussion ( ;)) här hemma och trott eller ej fick jag ge med mig för husfriden.

Tydligen är det så att det går att använda sittdel och liggdel från Duo Mondialen till Nitro City chassit MEN Emmaljunga vill inte sälja delar för detta eftersom det inte är testat. Tyvärr hade priset även det dragit iväg pgr av att alla delar chassi,hjul och shoppingkorg måste beställas samt monteras för sig. Istället såg vi (läs:jag) runt på andra valmöjligheter. Att det ska vara så svårt att få allt som man vill. Fyra fasta hjul och två svängbara samt att barnet ska kunna sitta vänt mot oss eller från oss i en vagn som inte känns för liten eller för stor. Till ett pris som inte drar iväg.  Ett alternativ är att sälja vår duo för att istället lägga pengarna på en Nitro men jag har svårt att skiljas från vår första vagn. Att köpa ytterligare en vagn är tyvärr inte ekonomisk prioriterat.

 Blir istället till att lämna in på ordentlig service, ordna med mjuklift och köpa till en ståbräda. 

Nu fokuserar vi på något annat istället. Det är nämligen så att vi nu har kommit fram till vad Skrållan vår ska heta. Vår ...


blir en...

FILIPPA!!!

Då mannen höll fast vid Wilma och jag inte gav upp Lily började vi rabbla namn och då kom Filippa ganska oväntat upp. Plötsligt kunde vi se vår dotter framför oss. Att det kommer att bli en liten Filippa. Dessutom passar det fint ihop med Liam, är modernt men inte för påhittat, fungerar internationellt, vi gillart båda två OCH det är inget hundnamn ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Hahhahahah! Vi pratar också om en Filippa här hemma! Vi heter nämligen Fredrik och Frida :-) Jättefint.



Vår vagn blir en Emmaljunga citycross.

2012-01-18 @ 20:53:32
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Anonym

Förresten, skulle jag kunna få din mailadess?

2012-01-18 @ 20:55:14
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Äh, Wilma är väl ändå inte hundnamn (hundar kan välan då heta Filippa med ;-)...). Filippa är dock fint tycker jag och passar med Liam.



Vi valde ju mellan Vilma och Joline ända fram tills hon var född! Då var det en Vilma som tittade ut <3.



Angående vagnen så löser det sig! Det viktigaste för mig var att bli nöjd denna gång då jag ej var det med Hugos Teutonia Spirit S3. Våra bugga köpte vi för dryga 5000:- begagnat och jag bara ääääälskar den.



ha en fin dag nu.



kram kram

2012-01-19 @ 07:17:22
Postat av: Farmor Gun

FILIPPA ÄR JÄTTEFINT !!!

Förlåt om jag sårat någon med min kommentar om hundnamn.

Kram alla

2012-01-19 @ 09:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0