Mom2Be

Har börjat denna helg med sovmorgon och fika med en vän från förr. Vi läste på Socialhögskolan tillsammans innan jag började arbeta. Sedan har vi haft sporadisk kontakt genom åren. Nu visar det sig att vi ska få sommarbebisar 2012 båda två. Med Liam var jag så ung att ingen i vår bekantskapskrets skaffat barn. Denna gång är vi flera. Ser fram mot mysiga mamma och bebis träffar tillsammans med människor jag vill dela min värld tillsammans med inte bara för att vi blivit sammansvetsade i en mammagrupp.



En sak jag skrivit upp på listan över saker jag vill göra som mammaledig är att gå en fotokurs tillsammans med Filippan på Folkunivesitetet. De har nämligen kurser för föräldralediga där man lär sig olika inställningar för att bli en riktig bra fotograf när man ska fånga de där små ögonblicken i livet som är de största. Har även funnit denna bok på internet och hoppas den snart kommer ut i svensk version.

Nu ska jag ta mig i mig själv och finna orken för att plocka ordning lite här hemma. Ikväll får vi besök och underbaraste Linn, Henrik och deras Leia. Det står lek, skratt och hämtmat på schemat. Preciiis vad jag behöver för att släppa tankarna på annat!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0