TillFilippan

Efter en känslofylld dag är det underbart att gå in här och läsa era fina kommentarer. Verkar som det är många av er som är nyfikna på Filippas hörna ;) Skrållan kommer att sova precis där Liam sov som bebis. Dvs brevid våran säng. Eller antagligen kommer hon mestandels sova i vår säng ändå men hennes säng och ting kommer stå brevid. För tillfället är det inte så mycket att visa. Där står fortfarande ett skrivbord och andra ting. Vi väntar in tiden lite och har beställt hantverkshjälp. Sedan så. Under tiden får ni se glimtar av hur vår lilla bebi kommer få det här hemma på våran gata i stan.



Alla flickor behöver en prinsessakrona.



En fin ask är bra att ha till alla de där små minnena.



Kan nog inte bli mer typiskt flickigt än såhär.

Inte mycket till genus här hemma inte MEN det betyder inte att jag inte kommer låta Filippan leka med bilar, riddarborgar och sparka boll. Fast att hon kommer göra det i rosa tyllkjol och med toffsar i håret. ;)

Nu blir det klassisk tacomddag med familjen och ikväll står hyrfilm på schemat!!!


Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha, du är så go. Lek med bilar, bollar och borgar iklädd rosa och toffsar! Det får mig att tänka på en bild vi har hemma hos mina föräldrar i ett fotoalbum. Du är på mitt 4års kalas och du har på dig en fin klänning och ungefär en miljon halsband plus ett par solglasögon. Man ser verkligen hur himla snygg du känner dig :-) Samtidigt drar jag mig till minnes att lekarna var bra vilda och högljudda när vi var i den åldern!

2012-01-26 @ 19:51:38
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0