Träning

Känner att jag håller inne massor av känslor som jag inte vet hur jag ska hantera. Skulle behöva ut och röra på mig. Springa tills benen inte orkar mer. Nu är det kanske ingen vidare med liten i magen. Orken ska vi inte ens tala om. Måste dock skriva att det kliar i hela mig när alla andra sätter fart på livet nu i och med det nya året. Själv är jag rundare än någonsin och inget i garderoben sitter fint. Med Liam kände jag aldrig som nu. Då njöt jag av att lasta i mig allt jag tidigare önskat. Nu försöker jag hålla mig. Njuta av att vara gravid gör jag ändå. Dock skulle jag behöva ett riktigt svettigt träningspass.








Grymt snygga träningskläder. Nyheter hos Gina Tricot. Tror jag ska köpa dem i väntan på att kunna ge mig ut på riktigt kaloribrännande powerwalks. Till en början med vagnen sen när mina tuttar inte behövs var femte minut alldeles för mig själv för en stund!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Jag trodde att jag skulle tappa mycket av konditionen under graviditeten men jag såg till att promenera en hel del när Grace låg i magen! Ungefär en timme varannan dag, sen är det så mycket lättare att komma igång igen när bebisen är ute!

2012-01-09 @ 23:26:04
URL: http://linneaturner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0