FrukostABC

God Morgon!
 
Vi hade en underbar varm dag igår hos Linnea, Stefan, Ella och Albin. Lunch och fika på verandan, barn som lekte, pappor som jämförde grillerfarenheter (vad ÄR det med män och grillar!?!) och mammor som tipsade hur vi bäst kommer över våra komplex men att vi ändå är så jäkla bra som vi är. TACK finaste familjen för att vi fick komma och leka med er. På lördag blir det vuxenkalas (om vi bortser från den minsta familjemedlemen) och det ser vi fram till så.
 
Det blev sent ut till landet efter en tur till stan för att hämta in posten och fylla bilen med dopting nu när vi inte hade en massa packning. Hann även med en tur till ICAN för att hämta ut några paket. Mest till namngivningsfesten men även till barnvagnen. Fann en prisvärd ståplatta hos Lekmer som jag hoppas kommer kunna monteras på EmmaLjungan. Snart (men inte ännu) är det höst och vi ska hämta storebror på dagis.
 
Idag vaknade jag av en liten Filippa som sovit sju timmar igen. Som småbarnsförälder blir man löjligt stolt över de små stora detaljerna. Vi började dagen med mat, bad och ny blöja. Nu sover prinsessan med pappan sin medan jag skriver till er och ser på sommarlovsmorgon tillsammans med L. Snart är det tid för frukost. Blir alltid lite senare här ute på landet. Kommer inte ofta ut och iväg före klockan tolv.
 
Blev så glad imorse när jag fann denna ursöta tallrik till barnen. Design Arne Jacobsen hos Design Letters. Finns att köpa hos Moderna Museets Webbshop.
 
 
Har sedan tidigare melamin tallrik i vitt från klassiska Rice till barnen. Dem finner ni hos Bagaren och Kocken.
 
 
 
Erkänner att jag har lite svårt för färgglada plasttallrikar i köket med diverse Disney karaktärer ;)

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vad skönt att hon sover så bra, lilltjejen! Och vilken fin tallrik du hittat - jag har också svårt för färgglada disneymotiv - både på tallrikar och kläder!

Åh, jag har bara läst de 2 första böckerna i den serien så jag kanske också skulle ge mig i kast med 3:an och 4:an.. bra tips där :-)

Kramar

2012-07-25 @ 12:13:30
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0