God Morgon

Skickar en prinsesshälsning...
 
 
 
 
 
 
 
 
Från vår starka Filippa som redan är glad i att ligga på mage och lyfta nacken. En liten stund om dagen. Det går fort.
 
Nu ska vi ut och njuta i SOLEN!

Kommentarer
Postat av: Lina

Vilken otroligt söt dotter du har!! Jag väntar också en liten tjej i Augusti.

Ha en skön söndag.

2012-07-22 @ 11:36:34
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: Frida - mamma till Filippa

Åh vad fin hon är Mikaela! Så kloka ögon.

2012-07-22 @ 11:38:54
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Siri

Å! Då är vi nära varandra nu!! Jag gick också rundan igår på samlarmarknaden och idag var jag och Peter där ett varv till! Ps syrra bor här i D!
Kram kram!

2012-07-22 @ 12:27:57
Postat av: Pernilla

Finaste Filippan! Hur är det möjligt att hon bara blir sötare och sötare? Hoppas att ni fångade solen! Vi kom precis tillbaka från ett par timmar på stranden. Så underbart att solen tittar fram lite.

Kramar

2012-07-22 @ 15:45:53
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Emma

Hej gumman! Måste berätta en sak. Jag har kollar runt runt RUNT på nätet efter nåt som ska tänkas passa er lilla prinsessa och bara för att du är bäst på presenter så får jag prestationsångest.... Nu har jag i TVÅ veckor (ja du ser ju hur ångestladdat det här är) funderat på en sak men är så osäker på om du kommer gilla den. Tycker själv att den är jättefin och önskade charlie var mindre så han kunde ha en själv... Så nu gör jag helt enkelt så att du får säga ja eller nej, blir ju liksom lite omständigt om det ska skickas tillbaka från lund osv.
http://www.barnklassiker.se/moln-gunila-axn/moln-babyklder/moln-bodysuit-med-lng-rm-3 ja hur tråkigt det än är så måste jag ju få ändan ur vagnen och bestämma mig ich bara inse att jag aldrig kan bli lika bra som du på att köpa presenter... Eller finns det nåt annat lilldamen önskar sig??

Förresten, visar bilder på filippa för alla jag träffar som känner dig. Hon är verkligen helt otroligt söt, helt perfekt!!!!! Önskar så att jag fick pussa på henne och hålla henne i min famn... :( hoppas vi ses om inte allt för länge!

Kram!

2012-07-22 @ 20:45:56
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: Emma

Jo förresten, måste bara fråga var ni köpte er ergo och vilken modell ni har? Ska sälja babybjörnen och köpa en sån som man kan ha till Charlie nu och ha honom på ryggen om man ska iväg nånstans men vissa är ju så himla dyra!? Har ni sånt spädbarnsinlägg i också?

Svar: Svarar här eftersom jag preciiis skrev ett långt inlägg hos dig som inte kom fram. Är irriterad på Blogg. se som inte alls levererar nuförtiden. Funderar faktiskt på att byta bloggportal. Tycker det alltför ofta är krångel och ting som inte fungerar.
Tack för dina söta ord. Vi tycker självklart oxså att hon är helt perfekt men blir allt lite extra stolta (om man kan bli det) när andra säger det till oss. Det är som det sägs. Att allt går fortare med barn nummer 2. Tiden går snabbt fort. Vill ha bebis lääänge. Tur mannen redan talar om en tre och en fyra. Ojoj.

Tror jag får sluta tänkta till när det kommer till presenter till mina nära. Allt fler säger att de inte vågar köpa till mig och då känner jag mig kräsen. Jag blir såklart alltid glad när någon anstränger sig för att ge oss en present. Sen är det en liten skada jag har att alltid vilja hitta den där perfekta presenten. Prinsessan har mkt kläder nu... tipsar om en söt liten dockservis vi sett på Jollyroom för 179,- i en rosa liten korgväska... fat, tallrikar och bestick i olika pastellfärger DÄR finner du även vår bärsele Option i svart. På kampanjpris. 300 kronor billigare. Vi köpte med spädbarnsinlägg men det behöver ni inte än så länge... eller ;)? Dessutom köpte jag till ett kombinerat vind- och vattenskydd från KokoBello som även de har en hel del olika bärselar.

Nu laddar batteriet till datorn snart ur. Ja det tar ju sin tid när man får skriva om tusen ggr. Pappan min har köpt hus i Bålsta med gäststuga så nästa gång vi besöker Stockholm måste vi ses. Saknar er och ni finns hos oss även om det går lång tid mellan varven. Kanske tid för ett tfn samtal ngn dag. Känns tokigt att vi inte träffat världens coolaste Charlie. Stora KRAMAR från oss alla!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-07-22 @ 21:55:17
URL: http://lillaemma1984.blogg.se
Postat av: ellenojag

Gud så söt hon är!! och bara två dagar äldre än min lilla Hugo!

2012-07-22 @ 23:30:39
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig

Söta prinsessan!

2012-07-23 @ 11:37:48
URL: http://zaraholine.blogspot.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Men GOS vad söt!!!

Nu är jag tillbaka på jobbet så räkna med att det kommer hagla kommentarer från mig, haha.

2012-07-24 @ 07:03:33
Postat av: Åsa

Vad lik hon är dig Mikaela! Verkligen jättefin. Hoppas det är bra med dig. Kram Åsa

Svar: Härligt att höra gumman. Liam var mest lik sin pappa. Roligt att få vara med och bidra lite ;) Hoppas allt är väl med dig. Kram M!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-07-26 @ 14:14:20
URL: http://ausas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0