Lindex

Någon mer än jag som är trött på Blogg.se denna sommaren? Tror det gått på semester utan någon som ser om bloggportalen. Trisst. Bilder som inte fungerar att lägga upp, appar som inte fungerar, inlägg som inte publiceras, inlägg som publiceras två tom tre gånger om, ingen uppdatering om bloggar på startsidan etc. etc... . När man inte vill eller orkar lägga mkt tid vid datorn under semestern är det irriterande när man får göra om, om och OM igen. 
 
Något lite trevligare. Fick mail från Lindex igår. De har 50% på alla REA varor nu. Perfekt att fynda inför hösten. Speciellt till er flickmammor där ute. Det fanns en hel del fint på den avdelningen jämfört med pojk och baby men jag lyckades finna några ting som blev våra för bara 200,-
 
 
 
 
Nu handlar jag endast kläder i 68 till prinsepressan. De hamnar i "växalådan" en tid tills det kan plockas fram. Har lyckats bygga upp en söt höstgarderob till ett överkomligt pris nu under REA sommaren. Ett tips är att de flesta butiker har sina slutreor i dagarna. Då de verkliga pengarna kan sparas. Plagg som passar även under hösten. Synd det finns så få ting till pojkar. L behöver en hel del nytt inför hösten. Främst byxor!

Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Tro mig - jag har också fyndat på Lindex ;-). Håller helt med att det är SÅ svårt att hitta till pojke 110 (som Hugo har..). Har hittat en del tröjor/t-shirts, men byxor är svårare. Jag brukar använda de rabattkuponger som kommer från H&M/Lindex/KappAhl/etc. och shoppa byxor åt Hugo.

Ha en fin dag!

2012-07-27 @ 09:47:30
Postat av: jenny

Tips för ytterplagg o sportiga plagg, xxl.se

2012-07-27 @ 11:28:44
URL: http://jejjemoteds.bloggplatsen.se
Postat av: Ida

Ooh, tack för tipset, har varit inne och fyndat nu :D säg till om du hittar fler super-reor :D

Tack för en ljuvlig blogg!

2012-07-27 @ 15:38:17
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Fler superior just nu är:
Stadium
Me&I (dock dåligt utbud...)
Haléns
Indiska

2012-07-27 @ 17:57:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0