Livet I Stan

Ni är flera som önskar fler helhetsbilder från vår lägenhet här hemma i stan. Och självklart ordnar jag med det. För att förhoppningsvis inspirera andra som bor litet. 54kvm är vår tvåa och det har blivit lite av en hobby att ordna det till det bästa. Men vi trivs otroligt bra i vårt kvarter och har svårt att slita oss.
 
På begäran. Bilder från sovrummet. Som hemma hos oss är tre rum i ett. Startar med några bilder på en sovande prinsessa. O nej hon sover vanligtvis inte på mage. Bebisar ska sova på rygg. Vi hade dock precis tränat lite nacke.
 
 
 
 
 
 
Hur ljuvlig får man bli? Älskar att bara bli i sängen och lukta på det bästa livet har att erbjuda. Även om vakentiden nu är kort är det otroligt roligt att följa hur en liten människa växer fram.
 
 
Med hjälp av lillebror fick även mannen en sänglampa. Fann denna dragspelslampan från Ellos. Gillar att det är samma stil som min lampa från IKEA men inte samma samma. Nu kan vi läsa tillsammans i sängen igen. Som ett gammalt gift par.
 
 
L.Y.C.K.A är att krypa ned nyduschad med en go bok. Med öppet fönster, fåglarna kvittrandes utanför och bebis som sover brevid.
 
 
Nedkant av sängen. Garderoben och byrån delar jag och mannen. Ingen "walk in lyx" här inte. Men brukbart.
 
 
Älskar Josef Franks "Eldblomma" som jag tapetserade med förra våren.
 
 
Vinkel från Liams hörna.
 
 
Syn från vår säng.
 
Hoppas ni fått lite klarhet i hur vi ordnat med det hela!
 
 

Kommentarer
Postat av: Jennie

Så himla fint! Blir jätteinspirerad, verkligen. Otroligt att ni fått till det så funktionellt och ändå superduperfint. HÄftigt!
PS: Du och jag har likadana sänglampor :)

Svar: Tack vännen... ooo då är vi sänglampskompisar;) Måste ännu en gång tacka för tipset om Ergon. Den är magisk. Kram!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-07-09 @ 20:08:45
URL: http://jempie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0