Projekt

Ännu en underbar dag. Storhandling och sedan lunch med tjejerna. Kan man vara lite för lycklig? I sånna fall är jag det. I min lilla bebisbubbla. Med kräk på axeln. Fast det gjorde lite ont i hjärtat idag. När L åkte till landet tillsammans med farmor och farfar för en lekhelg. Ni vet i Saltkråkan. Har de vuxna en lekdag med barnen när inga måsten behöver göras. Sån är tiden när L umgås med familjen på landet och det värmer i hjärtat. För oavsett hur mycket jag än försöker ge L obegränsad med uppmärksamhet i längre stunder är det inte riktigt 100% närvarande nu. Men L tar det fint. Njuter av den studen vi får tillsammans även om den ofta blir kort och om några veckor ska vi gå på BIO tillsammans bara vi.
 
 
 
 
För tillfället (och till mannens glädje) har vi inga pågående projekt här hemma. Det räcker med vardagen. Men jag vill ju visa er vår nya grafiska tryck från Lagerhouse. "Do More Of What Makes You Happy". En symbol för livet just här och nu. En skön balans.
 
Nu doftar det underbart gott i köket. Det blir mysmiddag med tända ljus. Liten sover i Ergon (ÄLSKAR) och jag kanske tom får äta med två händer. Ikväll blir det mys framför TVn och sen i tid i säng. Två dagars tävling väntar mannen som går ut tiiiidigt imorgon. Filippa och jag väntar fika besök av saknade lillebror med flickvän.
 
Kanske om jag har en stund till övers. Blir det en liten förlossningsberättelse här snart. Har kommit till att ladda upp bilderna men vill inte skriva i all hast. Vill välja ord. Noggrannt. Hur beskriver man en dag som är en av de störtsta i live?. Inte i farten iallafall. Så vi får se om jag hinner få en lite längre sammanhängande stund framför datorn inom de närmsta timmarna!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0