1:a Badet

Som ni säkert förstår blir det lite mindre blogg nu när vi vänjer oss vid att vara fyra i familjen. Mest beror det på att jag är totalt förälskad i denna lilla varelsen och inte vill lämna för en sekund. Jag låter inget ta egentiden från Liam och Filippa nu. De står först på listan. Även om de där vardagliga även de måste ordnas med. Försöker jag pausa ofta och lääänge. För det gör mig så obeskrivlig L.Y.C.K.L.I.G att prinsepressan somnar när jag sjunger för henne,till ljudet av mitt hjärtslag och att det faktiskt ibland bara är mamma som är den enda. Sen är jag självklart stolt över A som är världens bästa pappa. Men känslan att det är jag som ska trösta är stark och jag är glad över att orken finns där.
 
Mellan inläggen här på bloggen hinner vi med vad som känns som tusen ting. Det mesta handlar dock om de praktiska men denna veckan har vi hittintills även hunnit med...
 
♥Besök från BVC med klart godkänd i betyg. Sessan som hade en födselvikt på 3380gram, som när vi lämnade BB vägde in på 3220 hade nu stigit till 3420gram kärlek som var perfekt i övrigt.
♥Besök på jobbx2 för att visa upp F. Vart vi går ler människor runt omkring och många kommer fram för att fråga några nyfikna frågor och för att utropa några "Nämen ååå söööt!".
♥Mysigaste middagen hos L&S och deras E&A. God mat, presenter, barn som leker på gräsmattan, skratt och tårar. TACK för att ni finns finaste. Vi är glada som har er i våra liv.
 
Ååå jag vill skriva ner varenda detalj. För att inte glömma denna underbara tid. Men det finns det inte tid till. Så jag lever här och nu istället. Njuter av det som är. En annan sak vi hunnit med är att bada Filippa för första gången. Lite mer skeptisk än vad storebror var men tillslut fick badbaljan klart godkänt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vår lilla sjöjungfru!

Kommentarer
Postat av: Emõke

Men Gud så söt!!! Har helt missat att hon kommit! Stort garattis till lilla Filippa :)

Postat av: Pernilla - Gravid i vecka 32

Hon är verkligen helt underbart söt. Förstår att du är upptagen med att njuta av allt. Fortsätt med det och ha en riktigt härlig midsommar. Kram!

2012-06-21 @ 22:06:38
URL: http://storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig

Gullfia! Fint badlakan också :)

2012-06-21 @ 23:41:39
URL: http://zaraholine.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0