In På Livet

Håll i hatten. Nu bjuder vi på "nakenchock" här på bloggen. För att minnas. Har vi förevigat magen. Mannen och jag.











Tänk att jag fått bära livets mirakel!


Kommentarer
Postat av: Linnéa

åh, så fin bebismage du har! Jag ser såå mycket fram emot att se bilder på lilla Filippa (och att träffa henne när ni är i Stockholm nästa gång vore inte helt fel :)) kramar!

2012-06-10 @ 17:23:46
URL: http://linneaturner.blogg.se/
Postat av: Cissi

Fina du! Jag är också väldans nyfiken på syster yster nu, ser fram emot bildbevis :-)

2012-06-10 @ 18:34:53
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Så vacker du är MommyM!! Du verkligen strålar av lycka :-). När jag ser magen din så saknar jag min lite. Men bara lite.



Verkligen spännande att se hur lilla F ser ut.



kram,

emelie

2012-06-10 @ 19:51:38
Postat av: Emma

Gumman, vad söt du är, lite gravidsvullen och sådär lagom "ploppfärdig" men du ser verkligen lycklig ut. Du klär i det! :D



Men gud, börjar ana att det är imorgon eller nåt som det är dags. Har ni fått datumet än??? Förresten, ska ni inte ha mjukliften i själva liggdelen? Har en mjuklift till vagnen och tänkte nog ha den i liggdelen så det blir sådär trångt och ombonat där i och er liggdel var nog lika stor som vår är!



Men alltså jag fattar inte hur jag ska klara att vänta i ett par till med att få en liten bebbe, skulle kunna få typ tio till nu på en gång (fast det ska jag inte). Charlie är verkligen skitrolig nu (och det verkar ju bara bli roligare och roligare) men jag har alltid varit så inställd på att få barn tätt fast det är klart man vill hinna med honom ordentligt innan man får en till, precis som ni gjort. Svåra val, ödet får avgöra helt enkelt! ;)



Jadu, Jonas har blivit galen i golfen.. Å andra sidan är jag så tacksam över att han inte har nån farlig hobby längre så jag slipper sitta på nålar (fast golfbollar borde iofs va ganska farliga att få i huvet!?). Hur går det för ankan, är han mätt på golfen nu? Antar att han golfat extra mycket sista tiden eftersom det nog inte blir så mycket tid för sånt på ett tag...



OM det är imorgon så LYCKA TILL och jag tänker på er hela tiden!!! KRAM

2012-06-10 @ 21:08:11
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

Så fint =)

2012-06-13 @ 10:36:58
URL: http://bodypalace.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0