Le Petite

L ser fortfarande på film men vi ska snart ta tag i dagen här hemma. Det gäller att passa på när vi inte behöver tjata för att komma i tid. "Sovmorgon". Passar fint med en liten med morgonhumör i huset. Det där med att äta frukost, borsta tänder och framför allt välja kläder kan ta tid.



Prinsessan har alldeles säkerligen inte så mycket åsikter som storebror om vad som är "rätt" i garderoben MEN hennes mamma tycker det är galet roligt att få shoppa även på tjejavdelningarna. Klädstopp är satt men detta är vad som kompliterats med de senaste veckorna. Vi fattades lite i de minsta storlekarna. Här sötaste sjömansklänningen i rosa- och vita ränder. Från Name It. Ni kan köpa den hos Nelly.



Sötaste bodyn med linneband och volang bak. Från HM.



Sparkdräkt LaRedoute.



Body och klänning Petit Bateau. Pyjamas Noa Noa.



Sötaste plaggen fick jag av underbaraste tjejerna som höll babyshower för mig förra helgen. De hade gjort så fint. Dukat i trädgården med jordgubbar och prinsesstårta. Vi" skvallrade" i flera timmar och Filippan fick finaste presenterna från Kapphals Newbie kollektion som man inte kan annat än att älska.

Ett TIPS... Idag får ni 100,- rabatt hos Nelly om ni handlar för 500,- med rabattkoden SVERIGE!


Kommentarer
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Å så söta kläder! Kan du inte göra ett inlägg om Babyshowern? Vore så roligt att se. och fler magbilder - innan magen försvinner!!!



kram,

emelie

2012-06-06 @ 15:55:16
Postat av: Zarah - mamma, matte & gravid i vecka 38

Åh ja! Det finns SÅ mycket fint till småtjejerna. Hoppas ibland på att de ligger en till tjej inne i magen. Hihi

2012-06-06 @ 17:33:32
URL: http://zaraholine.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0