Me&I

Det blir galet mkt uppdatering här nu. Men vi har ju missat så mycket tillsammans under dessa fyra veckorna. Och jag har faktiskt inget vettigare för mig än att sitta vid datorn precis nu.





Ett roligt event jag varit på var Me & I tillställning hos finaste Jenny. Precis efter två veckor hemma tillsammans med L och vattkopporna var det mer än välbehövligt att komma ut från lägenheten för att träffa sötaste tjejerna. Kollektionen var superfin och jag kan absolut tänka mig att få se höstens plagg snart. Tyvärr var där för mkt prints på plaggen i Liams ålder. Där är det bara fotbollströjor, Star Wars och Marint som går hem utan för mycket diskussioner på morgonen MEN jag vart förvånad hur mkt fint de fanns till oss vuxna. Köpte ett par yogabyxor som jag bott i sedan de levererades och ett par trekvarts magic pants som kommer bli kanon med snittet på magen. Dessutom fick denna supersöta byxdräkten alà 70tal med moln på rumpan bli med i beställningen.

TACK Jenny för en underbart mysig kväll. Favorit i repris till hösten kanske!?! Nu ska barn nattas och vi får se om jag återkommer ikväll. Trots att jag sovit hela eftermiddagen är jag redan sömning igen. GÄSP!


Kommentarer
Postat av: Emõke

Åh, tack snälla för den fina komentaren på min blogg! :) Så fina bilderna med inseckterna blev, jag har för ett tag sedan köpt en bagge till min son rum, men inte fått upp den än :)

Postat av: E r i k a - "Chic mama"

Vad skoj att du hittade till mig igen :) Känner igen ditt bloggnamn! följas via bloglovin? Hojta om du lägger till mig, så gör jag detsamma :)



Kram!

2012-06-05 @ 20:47:58
URL: http://onechicmama.blogg.se/
Postat av: Johanna

åhh, tack så mycket! ja jag kan tänka mig att man saknar den sen. är så mysigt med kulan på magen tycker jag, även fast man såklart längtar galet mycket efter den lilla.

så spännande att det snart är dags för er :)

gud vad fint spjälskyddet från lexington var!! ett sånt måste jag gå på jakt efter :)

kram johanna

2012-06-05 @ 21:28:13
URL: http://johannathelander.blogg.se/
Postat av: emm

2012-06-05 @ 21:36:58
Postat av: Emma

Hoppsan, råkade skicka en tom kommentar nyss, haha. Och så har jag heeelt glömt bort att svara dig på FB!!!! Börjar bli lite nervig nu för dig, herregud fattar ni att ni snart har en pytte hos er????? Fasen vad sugen jag blev när jag såg Isas lilla My idag, jättegullig!



Ja, jag har ju stora äran att veta (typ) när det blir (hahahahaaaaa på er som inte vet! ;) ) så nu håller jag tummarna att bloggen hålls igång tills hon är ute (och efter det med...).



Ps. Har lagt upp bild på tatueringen nu! Du vågar du med! Ds.



KRAM

2012-06-05 @ 21:39:49
URL: http://lillaemma1984.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0