Prinsessan På Ärten

Godmorgon Världen!

Underbart med sovmorgon till halv tio denna söndag. Även om det inte innebär ostörd sömn är det skönt att inte behöva stiga upp för måsten utan mysa i sängen med underbaraste familjen. Tänk om mindre än två veckor är vi fyra som sover tillsammans. Eller vi hoppas självklart att L ska fortsätta sova i sin säng som vanligt men vi vill självklart fortsätta traditionen att mysa tillsammans i stora sängen på morgonen när det är helg.







Som ni säkert kan lista ut har de senaste veckorna fyllts med en hel del sista fix till prinsessan. Denna ergonomiska kudden från franska Candide kunde jag inte motstå. Minimerar kvävningsrisk och förhindrar skall asymmetri.





Tanken var att min mamma skulle sy ett babynest till oss men i brist av tid fick vi istället detta vackra Sleepyhed i vitt av snällaste mormorn. Vi som alltid hade L mellan oss i sängen första tiden känner att vi kommer kunna sova lite bättre med trygga kanter runt omkring vårt lilla hjärta. TACK sötaste.

Nu. Frukost och dusch. Tror inte det händer så mycket annat idag. Jag har ordnat så att vi inte har några speciella planer denna veckan. Den senaste månaden har tagit en hel del energi. L fick vattkoppor och var hemma i två veckor. Även om A tagit största ansvaret har det inte blivit vila på rutin som jag behövt. Förra veckan var fylld av besök hos barnmorskan, tid på stora sjukhuset med L för undersökning på öronmottagningen och avslutning på dagis. Nu vill jag bara vara utan inplanerade ting innan vi blir en till här hemma på våran gata i stan!


Kommentarer
Postat av: Frida

Välkommen tillbaka, kära kära Mikaela!



Var hittar jag det fina babynestet?

2012-06-03 @ 14:49:21
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Siri i Lund;)

Hurra!!!! Jag har saknat din blögg och varit inne här typ två ggr om dan... Så blogga mycket nu tack;)

Stor kram från gyllenkroks allé:)

2012-06-03 @ 19:07:01
Postat av: Micaela

Sleepyheaden är typ vårat bästa köp! Eric sover i den fortfarande, fast vi har knäppt upp den nertill. Välkommen tillbaka förresten!

2012-06-03 @ 21:05:23
URL: http://micalela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0