R.E.A

Det har tagit mig ett dygn. Att skriva ner några ord till er. Så är det nu. När det icke är prioriterat att bli vid datorn. Dock är det en av de få saker som jag fortfarande håller fast vid sedan jag blev tvåbarnsmamma. Att få koppla av en stund här och reflektera över allt som sker.
 
Gårdagens väder. Fortsatt regn. Vi tog en tur. För att se om vi kunde göra några fynd. Det är bra för Handeln med "typsikt semester väder". Det blev en hel del. Praktiska ting till bebis. Ännu mer blöjor, våtservetter och några lekting. Oj. Vad det går åt både av mjölkersättning, hygienartiklar och ombyten till vår lilla prinsepressa.
 
Ingen kan väl missat att alla sommarreorna är i full gång. I butik skippar vi men online orkar vi se runt lite. Det blir efter större stl till hösten. Mitt tips till er är Oii Design. Där mina favoriter är...
 
 
Noa Noa Baby.
Mini A Ture
 
Mini Rodini.
 
Nu är det tid att ställa iordning frukosten. Hela familjen sover fortfarande. Jag tog tid att duscha och göra mig själv iordning efter morgonmålet till liten. Skönt att vara klar när barnen behöver mig sen. Ingen tvåbarnschock här än men det tar lite extra tid att komma iväg. Och idag ska vi packa för att rulla tillbaka mot staden!

Kommentarer
Postat av: Fotograf Malin Sundin

så söta kläder :)

2012-06-26 @ 09:13:04
URL: http://malinsundin.blogg.se
Postat av: Cissi

Skönt att ni verkar vara på benen igen efter alla vändor till akuten. Ja, visst är det toppen med online-shopping! Har aldrig gillat det så mkt som nu :) Ingen tvåbarnschock blev det i vår familj heller, men betydligt mindre tid - för tex shopping - har vi...och när jag för en stund bara har ett barn hemma känns det såå lugnt och lyxigt :)

Svar: Kanske kommer;) men än sålänge är det bara mysigt. Lite stressigt att passa tider och komma iväg men annars lungt. Ja man tar inte gärna med sig barnen i affärer i onödan. Då kan vi göra mysigare ting tillsammans. Kramar pojkarna från oss!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-06-26 @ 14:35:26
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Anonym

är väl kul med shopping :))

Svar: Alltid ;)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-06-26 @ 18:06:07
URL: http://blogg.mama.nu/jonnahansson
Postat av: Bonnie

Gud vilka söta!

2012-06-27 @ 14:42:14
URL: http://bastabea.blogg.se
Postat av: Alexandra - ♥

Åh vilka söta plagg! :)

2012-06-27 @ 20:49:57
URL: http://brunan.blogg.se
Postat av: mathilda

Åhh super söta kläder, vilken sida hitta du de ?=)

2012-06-28 @ 19:19:16
URL: http://thilldajohansson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0