Önskan

Det börjar dra ihop sig till Liams 4årsdag här hemma. Liten frågar varje dag om hur många dagar det är kvar. Igår försökte jag i pedagogisk anda måla ringar. En ring för varje dag som han får fylla i. När alla ringar är ifyllda är det dagen D. Verkade var en idè som gick hem.


Vi har önskat oss en cykel av min sida av familjen. Det har visat sig svårare än jag trodde att finna en som passar. Först var jag inne på att köpa en röd som lillasyster kunde ärva sedan men det verkar vara en omöjlighet att hitta en cykel med stödhjul som passar både pojke och flicka. Tycker klart att L ska få en cool pojkcykel MEN inte för nästan tvåtusen kronor. Det är galet. Har funnit denna för 799;- på Team Sportia. Då har vi lika mycket till övers att handla en söt flickcykel till lillasyster sen. Blir antagligen en liten "seeftercykeltur" i helgen alternativt nästa vecka. Någon som har tips på bra cykelbutiker i Lundaområdet?

Kommentarer
Postat av: emelie med Hugo&Vilma

Har ni Coop Forum? Vi köpte på Coop förra året till ett mycket bra pris! Dock har han tyckte bättre om sin sparkcykel så cykeln är inte så mycket använd ;-)...



kram

2012-03-09 @ 07:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0