Vårfint

Var underbart skönt att få sova en timma extra denna morgon medan mannen tog frukostpasset. Nu är vi dock uppe ur sängen och har fått några ärenden uträttade redan innan lunch. Tvätten rullar i tvättstugan, de flesta räkningarna är "betalda" och jag har hämtat hem ett paket från Eleven med ny hårtork. Min fd bestämmde sig nämligen att ge upp häromdagen. Gah. Avskyr när brukssaker går sönder. Trisst att lägga pengar på. Dock fann jag en liten söt rosa sak för cirka 300,-. Prisvärt.









En till ny ting som flyttat in idag är en rosa tunika från Odd Molly. Det är en av de "mindre dyra" varianterna. Tunika med kort ärm. Jag har bott i min vita med blå blomster sedan innan jul. Det enda "fin" plagget jag har i min garderob som passar en tjockis. Orkar inte springa runt och gråta förtvivlat i stadens provrum. Klickade hem en precis likadan som den jag har sedan tidigare. Fast i rosa och beige. Ska bäras främst på min lilla mormos begravning. Vi ska ha en ljus begravning och en av hennes favoritfärger var precis rosa. Dessutom tror jag tunikan får komma fram redan i helgen. Då det väntas massvis av kalas. Och i sommar. När jag tänker skylla min icke längre gravida kropp så gott det går.

Här sitter jag och babblar på om mina garderobsfunderingar. Tid att ordna med tvätten. Sedan blir det lunch framför en film i soffan, vila och storhandling. Skönt att få ting ordnat i ro annars lägger min hjärna av och jag börjar gråta för ingenting. Någon som känner igen sig?

Kommentarer
Postat av: Awa Gardi - Smakprov på det goda livet

Fan vilken snygg header du har alltså!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0