HM

Idag steg vi inte upp förrän 9.30 MEN vad gör det när vi haft inte mindre än två missnöjda barn i sängen under natten och inte sovit en blund. Skriver inget mer om humöret här hemma idag. Det blir nock bäst så. Vi ska snart iväg till svärföräldrarna på middag. Behöver jag skriva att vi längtar. O längtar de gör jag även till nästa lördag då vi ska fira finaste Linn födelsedag. Bara damer. Utan barn. Ja förutom bebisen i Linns mage då. Men den kräver inte så mycket. Förutom att mamman dennes inte ska dricka vin då. Men de ska jag. Efter nio månaders graviditet och fem månader utan en stund för mig själv känns det som himmelriket att komma bort en afton. Äta tapas, prata i lugn och ro. Inte ha någon att tänka på förutom mig själv.
 
Men jag har ett stort inte så litet problem. Vad ska jag ha på mig?
 
 
20kg har jag snart gått ned. Än känner jag mig inte riktigt bekväm i min garderob sedan innan. Dock har jag några fina glansiga blusar som jag kan tänka mig att använda mig utav. O så skulle jag behöva ett par riktigt snygga stretchjeans för en billig penning. Tips mottages gärna?  Vad tror ni om de. Med ett stort halsband till. Som de ovan. Från HM. Med lite Make Up och lockar i håret. Eller? Tänker jag rätt? Eller har jag sett för mycket på Hollywood fruar?

Kommentarer
Postat av: Lisa

De har fina stretch jeans på cubus ifrån 199:-

2012-11-17 @ 16:13:07
URL: http://lisajadehlt.blogg.se
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Jag tycker det låter toppen! Superfint halsband! Jag har köpt mina stretchjeans billigt på H&M.

kram!

2012-11-17 @ 16:26:32
Postat av: Zarah - mamma och matte till mops

20 kg!! Wow ❤

2012-11-17 @ 21:16:07
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Åsa

Wow vad duktig du är som gått ned 20 kilo! Det krävs mycket självdisciplin för att klara det.

Du är absolut inte fel ute, och jag har hittat bra "slit och släng" jeans på H&M för 99 kr (!), ord. pris. Hoppas du får mysigt med tjejerna!

Svar: Tack vännen.... jag har läst att din man även han varit flitig under hösten. Det är verkligen härligt med resultat.
Va bra. Har inte mycket koll nu när jag mest spenderar dagarna i min Odd Molly tunika ;) Får se vad det blir dock. Dyr månad att unna sig nytt. Men 99,- låter frestande och jag tror de årliga HM checkarna e på g. Wohooh. Hoppas allt är bra med er. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-18 @ 03:47:52
URL: http://ausas.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0