IKEA

L verkade ha mer energi under dagen. Ingen feber. Så när mannan kom hem. Tog vi en tur till IKEA. Det har funnits på "Att Göra Listan" en tid nu men inte blivit av. Det blev mest tråkiga måsten idag. Så som nytt stekjärn, förvaringslådor till barnens album och duschdraperi. Obligatoriska servetter och ljus. Men lite roligt blev det i form av...
 
Tårtdekorationssett. Jag blev så inspirerad av Lomelinos Tårtor. Vill skapa något vackert till helgens bjudning.
Formar till julbaket.
Symaskin. Eftersom jag aldrig tar mig för att köpa mig en dyrare variant. Och denna var nedsatt. Blev det helt enkelt ett köp. Vet inte hur kvalitèn är.  Annars får man väl lov att reklamera. Fungerar raksöm och zickzack är jag nöjd och det är väl ändå det minsta man kan begära av en maskin.
 
Nu. Ska jag finna ork. Att sortera i skrubben. Det är mycket saker där inne såhär kring jul.
 
För er information: L verkar inte alls vara på topp. Ingen feber fortsatt eller direkt förkylning men matt? Blir hemma från dagis imorgon iallafall. Tror inte han orkar annat!

Kommentarer
Postat av: Cissi

Krya på Liam! Jobbigt med alla sjukdomar som bara löser av varandra så här års. Vi har varit friska en hel vecka nu, halleluja ;-)
Tom Tits var väldigt lyckat! Ettåringen (Malte) var lika nöjd som 60 åringen (farfar) och alla däremellan var också nöjda. Så ett besök där är absolut något för Liam. De öppnar 10, ett tips är att vara där då för det är mycket mindre folk på förmiddagarna. Efter lunch kommer familjerna med äldre barn.

Jag är ledig hela julveckan så ni får jättegärna komma förbi på fika! Var det juldagen som passade er? Jag lyckades slarva bort en av dina kommentarer där du skrivit vilken dag...

Kram kram!

2012-11-27 @ 22:10:40
URL: http://minatvasmatroll.blogspot.com
Postat av: Zarah - mamma till två små

Hoppas han mår bättre! Kramis ❤

2012-11-28 @ 11:39:11
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Carolina

Just det ett sådant där set skulle jag ju köpa sist jag var på Ikea..

2012-11-28 @ 13:55:08
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: Genta

Din blogg är jätte mysig & fin. Tänker kika in här varje dag. Ha det bra. Kram! :)

2012-11-28 @ 15:50:40
URL: http://ggenta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0