JulPyssel

Godmorgon Härliga Lördag.
 
Här har ni en mama på riktigt gott humör. Det ger sån energi att umgås med mina underbara vänner. Igår kväll åt jag tillsammans med finaste Åsa god middag och pratade i timmar. Utan någon eller något som störde. Som vi skrattade´. Jag behövde verkligen detta efter så många veckor i sjukstugan. O på dagen hann vi desstuom med mysig mamma/bebislunch och eftermiddagen med lek tillsammans med andra underbara vänner. Vi har så många goa männsikor i våra liv.
 
Idag är planen för dagen. Busfabriken för mannen och L medan jag och Filippa vilar upp oss här hemma inför kvällens födelsedags middag. Är glad att jag hann med alla våra ärenden nere på stan redan igår för idag tror jag julhandeln startat på riktigt. Tyckte det kändes av redan igår nämligen. Ska ni handla juleting idag? Eller kanske julpynta eller pyssla? Som mammaledig har jag som ni vet redan fuskat. O d julpyntet vi valt att använda i år är redan på plats. Förutom granen. Den får vänta. En vecka eller två ;)
 
Tänkte jag skulle visa vad jag och Liam pysslat med den senaste veckan.
 
 
Jag köpte upp ett litet lager av olika papper i diverse färger. Lite lim och sparade toapappersrullar plus dekorationer vi hade hemma. Sedan ockuperade vi köksbordet i flera dagar och klippte och klistrade och klippte och klistrade och klippte...
 
 
Mest stolt är jag över mina karamell strutar. De blev söta tycker jag. Använda delvis lyxiga reklamblad från NK som dekoration. Lite spetsar och wasabi tejp.
 
 
Klassiska smällkarameller med siffror från TGR butiken. Det är ett tips. Att köpa pyssel där. Till barnen. Material kan annars bli ganska dyrt och jag tycker det är viktigt att barnen inte blir begränsade i sin kreativitet.
 
 
 
Söta Cup Cakes flaggor. Det vankas adventsfika. Fina muffinsformar med stjärnor finner ni hos Panduro Hobby.
 
 
Önskehjärtan. Små utklippta önskelistor till årets julkort. Till årets julkort. Som jag dessutom hann med att klicka hem igår. Från Prints With Wings. Enligt korrektur är jag riktigt nöjd!

Kommentarer
Postat av: emelie med Hugo&Vilma

Så fint!!!! Gillar speciellt de små flaggorna.

Men en fråga -vad är TGR?


kram

2012-11-24 @ 20:39:22
Postat av: emma - mamma till olivia ❤

Så mysigt med julpyssel. Dröjer väl ett par år innan det är dags för oss att pyssla vid julen, men jag längtar!

2012-11-25 @ 12:10:00
Postat av: emma - mamma till olivia ❤

... glömde visst en bloggadress. ;-)

2012-11-25 @ 12:11:58
URL: http://emmama.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0