Kalas

 
O. Jag hade så otroligt trevligt på födelsedags middagen för Linn igår kväll. Vi åt god mat, drack vin och pratade massvis. Precis som det ska vara. Kvällen blev i föräldra mått mätt sen och jag kom inte i säng förran mitt i natten. Tur barnen gav oss sovmorgon till nio denna morgon och att vi kunde börja dagen i lugn takt. Har ätit frukost länge, duschat varmt och vilat en stund till med Filippa. I skrivande stund är A och L på fotboll medan vi tjejer pysslar runt här hemma.
 
 
 
Jag kunde inte hålla mig till pappret som paketet blev inslaget i butik utan rev upp det hela för att själv få skapa. Att ge presenter är att ge bort en bit kärlek och jag tycker det ska synas att vi ansträngt oss.
 
 
 
 
 
 
Gårdagens present till födelsedagsbarnet. Lomelinos Tårtor av duktiga Linda som även driver bloggen Call Me Cupcake. Oj så mycket inispiration jag fick till kommande kalas. Fick lust på en Cocos tårta med än gång. Blir kanske till mannens bjudning nästa söndag. Nu till en en annan fika. I eftermiddag äter vi kakor och dricker kaffe tillsammans med g. momor!

Kommentarer
Postat av: maria

Underbart paket!

2012-11-25 @ 23:34:39
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0