Kjol

O. Denna dagen. Så otroligt grå. Det har verkligen varit november väder idag. Mörkt och trisst. O i sjukstugan är stämningen nedstämd. Jag behöver verkligen komma ut snart. Men. Vi försöker. Filippa vilade en halvtimme i förmiddags. Hon sover otroligt liiiite dagtid. Idag hann jag dock röra samman en kladdkake smet och få in den i ugnen innan alarmet gick. Vidare har vi lekt på matta större delen av dagen. Prinsepressan är så duktig och rullar nu från mage till rygg. Dock endast åt vänster. Och sen drar hon upp fötterna för att ta mot med händerna. Så blir hon nästan som en liten boll som kantrar åt ett håll. Tar nock inte lång tid innan hon kommer runt även åt det hållet. En annan intressant observation kring vår dotter är att hon skaffat sig humör. Ända sedan hon föddes har hon varit så mild. Tom hennes skrik har varit försiktigt. Men nu. Nu kan hon bli riktigt ilsk och visa att det minsan är hon som bestämmer. Mest ledsen blir hon när jag slutar läsa boken om Miffy.
 
Vidare har vi hämtat hem fredagstrött storebror från dagis. Som hemma möttes av nybakt kladdkaka till fika, paket som kommit från mormor på Posten och eftermiddagsaktivitet i form av julpyssel. Mannen min fick efter en runda i spåret komma hem till glada barn och mat som stod på bordet. De ni. Inte varje dag. Nu sover barnen och jag mumsar på choklad i soffan. Blir ingen rolig invägning i start nästa vecka. Men. Ä. De får vara. Jag kommer igen. Nu unnar jag mig. Hoppas på att kunna börja träna igen snarast. Blir så omotiverad när jag inte kan träna. Men örat är fortfarande inte 100 så det blir några dagar till i ro.
 
Kom underfunn med att jag missat visa er den fina kjolen jag fyndade för 50,- på HM till Filippan i förra veckan. Stl 74. Till lite längre fram i tiden. Så söt. Längtar till REAN efter jul. Men jag trängs aldrig i butiker. Handlar över datan istället.
 
 
 
 
 
 
 
Resterande del av kvällen tänkte jag se över design till årets julkort och eventuellt pyssla samman några ting till en liten tillställning vid advent. Mannen fyller år och vi tänkte passa på att bjuda på lite gott inför jul. Fann ett recept på saffrans scones i veckan som verkar lovande!

Kommentarer
Postat av: Renata

Vi längtar också tills ni är friska!
Men du, provar du kläderna du köpt i 74? För halva iris garderob är storlek 74 nu... Jag har märkt att skillabden mellan 68 och 74 är mest bara på längden! Bara så du inte missar! :)

Svar: Filippa är mellan 62 och 68 nu. Så 74 är än liiiite stor. Hon är mer bred än lång ;) KRAMAR
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-16 @ 21:54:00
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Mamma till William och Wilma

God kväll.Vilken fin blogg du har..Fin kjol :) ha en mysig kväll.kram

Svar: Tack vad glad jag blir!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-11-20 @ 20:42:17
URL: http://blondis81.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0