Klackarna i Taket

Jag är heeeelt slut. Har varit hemma med bägge barnen idag med. Liam var matt även imorse och då jag sjukanmälde berättade fröken att det går magsjuka på förskolan. Iiiiiiiiiiiii. Vi håller oss hemma. Det är en lyx som mammaledig. Att jag faktiskt kan välja att ha L hemma. För kräksjukan vill vi INTE bli smittade med. Speciellt inte denna helgen när vi ska fira finaste pappan i huset. Med det skrivet. Utelämnar jag ytterligare detaljer om dagen. Det har varit. Minst sagt händelserikt. Med en rastlös fyraåring som inte orkar göra det han vill göra i kombination med en gnällig icke nöjd fem månaders vars rutiner blivit rubbade eftersom vi inte kommit ut som vanligt. Och en mamma som längtar efter socialt vuxet sällskap och kanske en pytteliten stund av tystnad. Tack.
 
Till alla er där ute i världen som kanske gör något festligare än att vara hemma VAB vill jag tipsa om dessa strumpbyxor som jag köpt på HM. Jag tycker alltid det är svårt att finna bra strumpbyxor. Som är lagom i stl, inte går sönder innan de sitter på och framför allt är bekväma. Dessa fyller dessutom verkligen sin funktion. Som i mitt fall är att hålla in en efter graviditetsmage.
 
 
 
 
Mer fest än så blir det inte för mamman i huset. Jag är T.R.Ö.T.T och har redan krypit ned i sängen. Laddar för ännu en dag i sjukstugan!

Kommentarer
Postat av: renatas.blogg.se

Tack för tipset, allt som håller in bullmagen är välkommet!!

Åh kräksjuka vill man INTE ha. Jag hade nån hemsk magsjuka när jag var gravid i v 30 och jag vill bara dö. Hemskt hemskt hemskt!! Aldrig igen.

2012-11-28 @ 20:29:15
URL: http://renatas.blogg.se/
Postat av: Frida

Tack för tipset!!!

2012-11-28 @ 22:52:06
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: maria

Det var ju en stor fördel med att vara mammaledig och kunna ha dem hemma. Nu måste man ju lämna ungarna även om det går magsjuka....Löss och magsjuka går på mina barns dagis just nu. Hemsk kombination hahaa

2012-11-28 @ 23:45:17
URL: http://babyyoucancallmesven.blogg.se
Postat av: Hanna Karlsson

Tack för tipset. :-)

2012-11-29 @ 08:15:49
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Amanda

Tack för tipset, antar det är sådana jag kommer att behöva hädanefter!;-)

Så roligt att du följer bloggen! Änsålänge har inget Pyre tittat ut dessvärre!:-(

2012-11-29 @ 11:53:15
URL: http://aochmflyttarin.blogg.se
Postat av: Carro

Oj då, hoppas ni kryar snabbt. Tur att ni håller er undan magsjukan iaf ;-)
Bra strumpbyxor är svårt att hitta, tack för tipset!
Ha en fin torsdag :-)

2012-11-29 @ 14:10:41
URL: http://www.carrosfmf.blogspot.se
Postat av: Maria - Fabulous Life

Åh vilket bra tips, ska jag införskaffa sen när bebisen kommit :) hoppas ni klarar er från kräksjukan, jag låg sjuk med den förra veckan och det var inte roligt.

2012-11-29 @ 22:43:51
URL: http://mariafabulouslife.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0