ResultatVecka9

Nu tycker jag att det gått lite för långsam här ett tag. Även om jag snart är i mål till ett delmål. Vill jag gå ner mer, mer och mer. Det finns inga bra ursäkter. Men om jag skulle använda en är väl sjukdom en ganska bra. Denna gång har det inte hänt någonting. Antagligen för att min kropp envisas med att vilja bli icke fertil precis dessa dagar. Känner mig svullen och lätt känslig. Eller. Lätt. Mannen skulle nock välja att säga ett annat ord. För igår. Förvandlades jag till Häxan Surtant. På riktigt. Tappade lusten för allt. Men idag fick jag svar på tal och förstod varför jag kännt mig så otroligt olustig den senaste tiden. När detta är över då j-a är det 110% igen. Fram tills dess blir det till att försöka att inte hamna i chokladträsket igen.
 
 
Efter 9 veckor (ja och 8 och en halv vecka. Fredag, lördag och söndag har jag faktiskt ätit precis vad jag kännt för!)  med VV och fyra promenader...
 
-
 
Totalt minus: 8
 
2 kg kvar till minus 10. Fortsätter. Vet att jag snart är i mål. Går ut lungt denna vecka och ökar mot slutet. I eftermiddag får det bli en extra promenad med barnvagnen innan dagishämtning!

Kommentarer
Postat av: Frida - mamma till Filippa

Heja heja Mikaela!

2012-11-05 @ 18:31:32
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Sjunde juni - en viktblogg.

Längtar tills jag också har gått ner 8 kg!

2012-11-10 @ 19:15:13
URL: http://sjundejuni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0