AlltÄrInteGuldSomGlimmar

Så kom även denna helg till sitt slut. Den som kan ha varit den soligaste lördagen och söndagen hösten 2012. Vi lämnade landet efter en sen frukost. För att starta upp inomhus säsongen i fotboll för pojkar födda 08. Sedan hem till våran gata i stan. För lunch. Innan vi packade upp och mannen for för att handla. Vi tänder ljus. Det blir mörkt tidigt nu. A kommer hem och vi lagar/äter middag tillsammans. Alla fyra runt middagsbordet. Jag stannar upp en stund och tänker. Att jag är vuxen nu. Sambo, tvåbarnsmamma, bitr. butikschef, med i styrelsen och min största syssla under helgen har av egen vilja varit att kratta löv.
 
 
 
 
Har funnit de snyggase ljusen. Ett av var skrivs genast upp på önskelistan. Av Tom Dixon.
 
Tom Dixon grundades 2002 i England och tillverkar både belysning och möbler. Tom Dixon har ett stort engagemang för innovation och vill återuppliva den brittiska möbelindustrin genom att skapa unika produkter som bygger på det brittiska arvet. Bland inspirationskällorna finns rymdhjältar, viktorianska ånglok och färgstarka arbetskläder vilket gett en stor bredd. Tom Dixon finns utställt på flera kända musèer runt om i världen och deras produkter säljs i mer än 60 länder.
 
Säljes på NK Interiör!

Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig ❤

Fina! :)

Svar: Eller hur. Frågan e... vad kostar de?
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-21 @ 21:35:47
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Micaela

De är så fina! Har haft sånna, eller det tror jag och om det är samma så kan de blir riktigt VARMA om man har ljusen tända länge!

Svar: Ooo de kan jag tänka mig. Tack för varningen.
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-22 @ 09:29:48
URL: http://micalela.blogg.se
Postat av: Johanna

De där ljusena måste jag spana in. Vi är i Sthlm i helgen och jag väntar SÅÅÅ! :-)

Svar: Eller hur... Så fina... då kanske du kan skicka mig priset sedan så jag vet om de är värt att skriva upp på önskelistan inför jul.
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-23 @ 17:47:12
URL: http://passionforpoison.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0