BloggDesign

Som ni ser. Är här lite "nytt" på bloggen. Allt pgr av att jag skulle lägga till en ny annons. Alla ni som vet vad det innebär att arbeta i html koder. Ni vet att det är svårt. För alla er alla. Tänk er att ni ska försöka förstå ett nytt språk. O sedan läsa en bruksanvisning ni ska följa. Men skam den som ger sig. O jag var ju självklart nyfiken på att prova lite nytt. Nu när jag ändå raderat alla koder. Ett svagt ögonblick i mitt liv vill jag medge. Nu har jag lagt till ytterligare bilder i header, ny bakgrundsbild med mönster, hjärtan framför mina arkiv, ny färg på rubriker och undertext etc. Dessutom har jag ordnat med alla de äldre funktionerna som fallande hjärtan igen.
 
 
Lägger fd designen under arkiv som inspiration till er nu. Känner att jag har lite identitetskris för tillfället. Är det jag med det rosa och med mönster? Eller ska jag ha enkel vit bakgrund igen? Blandar jag för många stilar? Men det är jag. Fast blir det ett rörigt intryck?
 
Nu ska jag ta en lååång varm dusch. Tack vare mannen har jag fått sova några timmar mitt på dagen. Eftermiddagen har inneburit huvudvärk DeLuxe. Liam klättrar på väggarna av uttråkning och Filippan är genomförkyld. Mannen som skulle spelat årets absolut sista golftävling är inte så munter han heller. Hoppas på en bättre morgondag!

Kommentarer
Postat av: Fiona

Superfint!

Svar: Tack
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-13 @ 22:59:19
URL: http://dwagon.blogg.se
Postat av: Jenny n

Hoppas ni fått sova inatt!! Tycker de e jättefint här inne, bara lite svårt att läsa texterna i ljusrosa. Krya på kram

Svar: Åtgärda. Tack för feedback.
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-14 @ 08:12:16
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Bakgrunden är ju SÅ snygg!!!!!!! Behåll!!!!!! Var har du hittat mönstret?

kram

Svar: Tack. Det är Filippas tapet från Ralph Lauren!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-14 @ 08:41:14
Postat av: Frida

Superfint!

Svar: Tack =)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-14 @ 19:34:47
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0