EnSockerBagare

L är hemma med feber och förkylning idag. Som jag trodde. Själv mår jag om något än värre än gårdagen. Antagligen beroende av att jag haft någon som krävt sin mammas uppmärksamhet till 110% här hemma idag och allt jag velat göra är att krypa under täcket och sova. För att bli frisk. Så vi kan göra roliga ting igen. Jag avskyr att sitta här inne och vara oproduktiv. Speciell när höstsolen lyser in genom fönstren. Eftersom jag ändå var tvungen att stå på benen har jag roat mig med att skura badrummet ordentligt och göra hela veckostädningen här hemma förutom dammsugningen. Den får mannen ta. Dessutom har vi bakat kanelbullar och minimuffins. Så bra att ha hemma i frysen. Inte så bra att jag tryckte i mig alldeles för mycket för en sockerchock som fick mig att må illa istället för bra. Allt jag kunde tänka på var hur många promenader de där bullarna och muffinsen kräver innan de är borta igen. De ska vara till väl valda tillfällen. Inget annat.
 
 
 
Snyggaste mönstret på bakformarna finner ni på Lagerhouse. Ett tips. Köp miniformar. Lite större än knäckformar och baka i mindre format till/med de små.
 
Nu vaknade bebis här igen och L är i farten. Ingen vila, ingen ro här inte!
 

Kommentarer
Postat av: Micaela

Ett tips gällande formar: om man är inne en sväng på Mcdonalds eller Burger King - ta deras ketchupformar! Perfekta att göra minisar i!

Svar: Vilket tips... dock känns det sisådät att plocka från restaurangen... man kanske kan köpa dem?
VISA HELA MIN PROFIL

2012-10-11 @ 19:23:36
URL: http://micalela.blogg.se
Postat av: Micaela

På vår BK finns det alltid så himla många rör och de flesta är det plast på fortfarande, så öppnar man ett sånt - det gör jag om jag tar ketchup med, annars är det bara att fråga om de kan fylla på, då ger de ett rör typ..fulknep;) annars finns det på partytajm med=)

2012-10-11 @ 20:24:34
URL: http://micalela.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0