Film

Lördagen vart inte mer spännande än att jag somnade med Filippa efter fika hos "mormor" och sov tills mannen och L var hemma från golfbanan igen igång med att laga middag. Ikväll vart det enkelt med kycklig och klyftpotatis. Nästa vecka får vi ta tag i menyn igen. Ska se igenom min väns blogg. Ljuvligt God Mat. Behöver verkligen ny inspiration och gillar när det är mycket "husman". Har absolut inget mot nya kryddor och smaker MEN till vardags får det bli klassiskt här hemma på våran gata i stan.
 
Nu sover barnen och jag har mest lust till att göra detsamma. Men lite tid måste jag få i tystnad. Fast det är inget bra på TV och jag är för trött för att läsa. Längtar efter en riktigt filmkväll med godis, chips och iskall Coca Cola. Känns som evigheter sist. Och jag ska unna mig det. Om två veckor. Då jag förhoppingisvis lyckats ta mig ned till -5kg sen start på vågen. Det fattas bara ett kilon - så förhoppningarna att jag klarar det är stora. Även om det denna vecka känns som att jag inte gått ned någonting.
 
Denna vill jag se.

"Följ med fem par på väg in i föräldrarskapet - en hisnande resa fylld av skratt, oväntade vändningar, våndor och allmänt kaos."

Tv-kändisen Jules inser snabbt att det högpresterande livet inte är  någonting jämfört med graviditeten. Wendy får en släng av hormonerna som  hon sent kommer att glömma och hennes man Gary kämpar förgäves för att  inte verka sämre än alfahane-pappan som väntar tvillingar med en ung  troféhustru Holly och Alex planerar att adoptera och Holly är beredd att  resa jorden runt för att göra det möjligt medan Alex är tveksam och  skickas till ”the dudes group” för att dämpa paniken och få stöd.

- SF Bio.


Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag gillade den filmen :-) Såg den på bio i somras när jag var gravid och slukade allt som hade med bebisar och graviditet att göra.
Blev också lite sugen på en filmkväll med ovan ingredienser. Iskall cola är underbart! Ser fram emot den 26:e :-) KRAM & sov gott

2012-09-15 @ 21:39:33
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Madde

Du är söt du! ;)

2012-09-15 @ 22:06:47
URL: http://ljuvligmat.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0