Juni

Förstår inte hur "storbloggerskorna" hinner med att posta flera inlägg om dagen. Jag hinner inte. Hur mycket jag än vill. Det innebär ingen stress för mig att blogga. Jag skriver när jag har inspiration. Men just nu. När jag har så mycket jag vill dela med mig finns inte riktigt tid eller ork vilket skapar viss frustration. Dock har jag accepterat att jag förtillfället valt andra saker som jag väljer först. Familj och träning. Det känns verkligen underbar skönt att vara igång med vardagen. Vi har lagt upp ett litet schema här hemma för att skapa rutiner som fungerar i vårt nya liv som fyra.
 
Måndag-  Hem efter dagis.Tvätt.
Tisdag-  Mikaela tränar + Liam Fotboll.
Onsdag- Parklek efter dagis. Andreas golf.
Torsdag- Biblo efter dagis. Städ.
Fredag- Pyssel efter dagis. MYS!
Lördag/Söndag- Vi väljer varsin dag med sovmorgon. Den som är vaken tar hand om barnen och dukar fram frukost runt 9.30. 3 timmar var helg tar A barnen "ut" för att jag ska kunna pyssla med mitt här hemma i ro.
 
Dessutom är tanken att jag ska kunna "komma ifrån" och promenera en stund när A kommer hem från jobb. Sedan tränar A efter barnen somnat vid åtta/halv nio."Varje dag".
 
R.U.T.I.N.E.R är A och O i denna familjen.
 
Nu ska det snart sovas även för mamman här. Jag är trött efter att börja dagen med PW i sällskap av Emma/Ebbe, vidare till dagis för att hämta L, promenerade vidare till biblioteket, stannade i lekparken på vägen hem, bad av bägge barnen, veckostädade inkl nya sängkläder, middag med soppa och pannkakor, nattning.
 
Vill bara visa Filippas vackra MånadsTavla av K. Frykstrand som jag beställt hos söta Julia ...
 
Minns att min barndomskompis Elin (som förövrigt var slående lik min favorit Annika i Pippi Långstrump) hade en sån här tavla i sitt rum. Minnen och Nostalgi!

Kommentarer
Postat av: Ina den Fina

Vilken nostalgi, minns de där fina trycken! Jag tror jag hade en kalender en gång med samtliga månadstryck, tänk om man hade sparat på det för att rama in de fina bilderna *lätt att vara efterklok* Men du, ramen, vart kommer den ifrån? Ha de gott, kram

Svar: Eller hur... helt underbar. Ramen kommer från IKEA faktiskt... 129kr ett fynd alltså. KRAM!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-07 @ 18:11:26
URL: http://inadenfina.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0