Vi Bygger Hus

Måste bara skriva hur otroligt glad jag är över er mina bloggläsare. Ni peppar mig verkligen till att fortsätta med mitt eviga fotande, uppdaterande och nu även kampen om vikten. Jag försöker svara på alla era kommentarer. Även om det ibland kan ta lite längre tid. Vill iallafall säga TACK till er allihopa underbara söta fantastiska människor som fortsätter att hälsa på oss här Hemma På Våran Gata I Stan.
 
Igårkväll ägnade jag dock tiden åt något annat än bloggen. Mannen och jag bydde samman dotterns dockhus. Nej man behöver inget dockskåp som tre månader. Men jag har sedan länge sett ut dessa fantastiska hus och när F fick bidrag i doppresent ville jag försäkra mig om att precis det jag önskat min dotter skulle finnas kvar. Jag är helt förälskat i denna rosa maräng och jag är övertygad om att även prinsessan kommer bli även om hon kommer att avsky rosa som vuxen ;)
 
A blir alltid lika glad åt mina "små projekt". Men han låter mig hållas. Precis som jag tillåter honom att göra ting som betyder. Tack för hjälpen med den bristfälliga beskrivningen, de konstiga vinklarna och tusentals skruvarna. Jag älskar dig.
 
 
 
Fantastiska Detaljer. Här ska fyllas på med Sylvanien Families underbara små djur och dockmöbler.
 
Nu längtar jag om möjligt ännu mer efter ett eget hus. Där jag kan inreda riktiga rum åt mina barn. Den känslan har växt starkare sedan F föddes. Inte på grund utav utrymmet. Mer att jag känner att jag vill dit nu. Där vi ska stanna. Och växa tillsammans.
 
Men jag har bestämt att vi ska bli i stan över min föräldraledighet. Jag vill inte L ska behöva byta dagis utan gå direkt till "Nollan" i nya skolan, vill bo nära våra vänner för att hinna med socialt umgänge även under vardagarna när jag lämnar/hämtar på dagis och så vill vi spara, spara och SPARA pengar till att kunna köpa just det där huset som vi vill ha. Så ska vi bara finna DET också.
 
Det underbara dockhuset har jag köpt hos Gabriellas Leklåda. Tyvärr kan jag inte rekommendera er att handla just precis dessa dockhus eller liknande modell från samma leverantör då jag tyckte de fanns brister i kvaliten på produkten. Jag kunde självklart välja att få ett nytt dockhus i annan färg (rosa var slut) men dock riskera att få ytterligare defekter eftersom de har haft mycket problem med leveransen av dessa hus eller få pengarna tillbaka. Att plocka samman alla delar igen och bära iväg huset  det stora paketet  till Posten är jag för lat för. För några små skönhetsfel som jag kan åtgärda med lite färg. Dock tycker jag det är synd att ett företag väljer att fortsätta sälja en produkt som de vet har fått ett antal anmärkningar från kunder. Det här med internetshopping är något jag tycker är intressant. Har mest haft positiva erfarenheter av detta men under senaste tiden icke. Vi bloggare skriver mer ofta om det vi är nöjda med (tur det) men jag skulle tycka det var intressant att även "varna" för de företag som ni inte är nöjda med?
 
Nock om det.
 
 Dagen idag har jag spenderat med att 1, Baka en middagspaj. 2, Träffat sötaste Renata och hennes Iris i parken (TACK för idag tjejer!) 3, Hämtat febrig L på dagis. 4, Tagit en timmes PW. 5, Tagit hand om en sjuk son och en kvällstrött dotter. 6, Lyckats få båda barnen i säng. 7, Ordnat med Tradera annonser (spara,spara, spara!) Intresserad?... Annons1, Annons 2, Annons 3.
 
Nu Hollywood Fruarna!
 

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Det där dockskåpet är såååå fint, hade kunnat tänka mig att ha det som pynt i mitt sovrum, tror dock inte A är lika intressrad av det ;) din lilltjej kommer ÄLSKA det när hon blir lite äldre!!!

Svar: Ne våra män kanske inte är så glada över saken. ;) Vi bor ju compact living så han får hålla ut ett tag till med de rosa i en av hörnorna. KRAM M!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-11 @ 23:00:43
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Ina den Fina

Jag hade själv aldrig dockhus utan "ponnystall", i det som var tänkt att kallas dockhus som stod i mitt barnrum blev använt som stall till mina leksakshästar, jag hade halm i rummen (som nu var boxar) och jag slet nog bort trappan som fanns för de finns ju ingen trappa i ett stall. Fantasin har ju inga gränser eller hur? Kram från Ystad

Svar: Visst är det så. Har själv alltid drömmt om att inreda mitt eget "hushålle". Så det är faktiskt en present även till mig ... kanske mest till mig ;) Tänk att få uppfylla sina egna barndomsdrömmar om ROSA prinsesse rum. Ibland är det härligt att få vara vuxen och bestämma. O man får passa på. För sen blir de fyra/fem + och vill själv styra över saker och ting. Hoppas ni får en fin dag. Kramar M!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-12 @ 09:31:15
URL: http://inadenfina.wordpress.com
Postat av: Renata

TACK själva för igår!! :)

Vilket fantastiskt hus, vill jättegärna köpa ett till Iris så hon och jag kan leka med dockor sen!

Svar: Eller hur en barndomsdröm =)
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-12 @ 11:55:34
URL: http://renatas.blogg.se
Postat av: Zarah - mamma till lilla O och Ludwig

Men å vilket fint! Synd på "kvaliteten", annars hade Oline fått ett direkt. Det kanske finns nåt liknande?

Svar: Googla... jag hittar ALLT genom GOOGLE.... kan tyvärr inte rekomendera ngn att köpa just dessa iallafall online pgr av fraktskadorna. KRAM!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-12 @ 12:58:25
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Anonym

Huset är bedårande. Vilken dröm för Filippa när hon blir lite äldre. Dessutom är det väldigt praktiskt att ni köpte det så tidigt, då hinner ni samla massa möbler innan det ska användas.
En fråga; var har ni köpt hennes kaninlampa? Har letat mig gul och blå efter den lampan.

Kram

Svar: TACK javisst möbler ska de va också ;) Blir bra att skriva upp på kommande önskelistor. Ååå var köpte jag den? Kan det varit inreda.com. D var ett tag sedan. Klicka in och se efter. Den är så mysig. KRAM!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-13 @ 19:50:46
URL: http://Bubblanochjag.blogg.se
Postat av: Fiona

Vilket underbart rum! <3

Svar: Tack!
VISA HELA MIN PROFIL

2012-09-15 @ 21:35:27
URL: http://dwagon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0