Vintage - Ett finare ord för Begagnat

Mot alla odds. Började jag dagen med en PW. Ville gråta halvvägs. Men mindes vad siffrorna på vågen sa till mig denna morgon i april. Jag har lyckats med konsten att lägga på mig allt som jag bantade ner efter graviditeten med Filippa. Vill inte ens skriva om ett. Men lika bra att ha det svart på vitt. Att jag nu väger mer än jag någonsin gjort ogravid. Igen. Att jojo banta har sina tydliga resultat. Uppåt. Nu måste jag försöka hitta en balans. Fy jag mår så jäkla dåligt utav detta. Börjar få problem med mina knän och har ingen ork. Ja,  jag andas tom som en tjockis. Vill så gärna ner allt igen. Och ja jag har ursäkter men ingen som egentligen är tillräckligt bra. För det finns väl inte !?! I sånna fall har jag säkert användt den. I vart fall. Jag vet inte vem jag ser i spegeln längre. Min forna jag är lååångt borta.
 
 
 
 
Kom på att jag helt glömt av att visa er klänningarna och skorna jag köpte av Carola för cirka inga pengar alls. Även mamman skulle behöva sig lite nytt nu när solen skiner men det känns så surt att köpa nytt när garderoben hade passat minus tio kilo.
 
Nog pratat om vikten. Förutom att nu kickar i vart fall jag igång mitt nya liv. Med PW och VV. O denna gång ska jag banne mig klara av ett.
 
Idag bjuder dagen på lek med Emma och Ebbe. Vi ska försöka fånga Ebbe på bild och det kan vi välja att kalla dagens utmaning. Han är minst sagt mer rörlig än Filippa!

Kommentarer
Postat av: Zarah - mamma till två små

Jag hejar på dig!

Svar: Tack, tack, tack!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-02 @ 11:01:29
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Jess - Bröllop 2013 ♥

Vilka fina kläder :)
Du fixar det med kroppen ska du se! Allt har sin tid... & haka inte upp dig för mkt på siffrorna på vågen. En sak jag gör är att måtta istället. Heja heja :) Kram

Svar: Tack och tack finaste du. Visst är det så men ibland är de di där siffrorna som visar att jag slarvar allt för mkt med mig själv. Måste börja måtta också som du skriver. För de där veckorna när vågen inte visar ngt. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-02 @ 19:00:01
URL: http://www.fashionjungle.blogg.se
Postat av: Mathilda

Åh, precis exakt sådär känner jag också. Vet liksom inte om jag ska skratta eller gråta över vikten. Egentligen inget av det, ut och röra på sig är ju det enda som gäller. Egentligen. Men just nu känns det hopplöst, även om jag ÄLSKAR att ta promenader nu i vårsolen. Dock är jag, liksom du, så ledsen och bitter över att jag väger mer nu än vad jag gjorde efter förlossningen. Dålig karaktär har satt sina spår. Jag "försvann" under amningstiden trots att jag åt MASSOR av ALLT, men nu är det snart ett år sedan jag slutade amma och att fortsätta äta på samma vis var visst ingen bra taktik. Nåväl, nåväl. Vi får peppa varandra så här på avstånd och vet du vad, både du och jag kommer att fixa det här alldeles galant. Så tror jag. KRAM!

Svar: O vi har alla vår vikthistoria. Fick pepp av en fin vän idag. Rådet att det är bättre att äta rätt och vara sund även om vi måste kämpa mer än di där som kan äta vad som och ändå vara smal. Plus att vi med fler överkilon har lättare för resultat. De gav mig lust att ge mig ut på en extra runda. För mig som inte kunnat amma och sett avundsjukt på alla som kunnat äta vad som och tappa alla gravidkilon är detta en tröst. Tänk det är inte bara jag som måste kämpa med mina kilon. Detta klarar vi. Heja, heja!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-03 @ 15:15:53
URL: http://mammamix.se
Postat av: ellenojag

Så söta klänningar, känner igen den där i mitten, tror minsann det varit ELlens!? :)

Svar: Jasså. Haha möjligt att Carola köpt den av dig kanske? Superfin är den i vart fall. Älskar att det inte kostar så mkt. Behöver jag inte vara rädd för fläckar. ;) Vill du sälja ngr av Ellens klänningar får du gärna höra av dig. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-05 @ 12:28:03
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag kan verkligen relatera till det du skriver! Jag ha ca 10 kg. Som smög sig på halvåret före jag blev gravid. Ca 1 månad efter förlossningen vägde jag tom -3 kg än vad jag gör nu.. och då har jag redan nu gått ner 4 kg.. Fick en sjukt jobbig period i juli-augusti och hetsåt ALLT. That's what I am paying back now.

Just nu kämpar jag med 1 ynka kilo för att komma under "10-kilos-spärren". Kommer jag under där ska jag skriva kontrakt på att aldrig gå över tiotalet 7.. jag är ju kort och ska ligga på i varje fal 6-7 kg från det jag väger nu för att komma ner på normalvikt enl. BMI.. jag är inte muskulös så tror att BMI säger sitt även om jag inte känner mig så stor. Däremot så sitter ju kläderna inte direkt som de brukade. Jeansen kommer inte ens över mina lår.. HJÄLP!!!

Svar: Ooo ibland känns det bara SÅ motigt och tungt MEN som en klok vän sa till mig... Bättre att käpa. ÄTa gott och vara sund än att kunna äta vad som helst men vara onyttigt inuti. Detta klarar vi. Tror jag med skulle behöva skriva ett kontrakt. Jag har många tiokilos spärrar att ta mig igenom. En försvann idag. O sÅ skönt och gör allt slit så värt det. Heja. heja!!!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-04-06 @ 19:50:24
URL: http://smastadsvillan.blogg.se
Postat av: ellenojag

Ja men visst är det bra, och speciellt eftersom de håller nästan hur många tvättar som helst, det gillas!!
jag ska kolla, kan nog ha en eller två klänningar som behöver nytt hem ;)

2013-04-08 @ 22:10:00
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0