Nyheter

Inte riktigt än. MEN snart. Är det tid för vardag igen. Vi är inne i vår sista semester vecka. Innan L börjar dagis och A börjar arbeta. Jag och Filippa är hemma tillsammans en vecka till. Sedan är det inskolning två veckor och den 1 september börjar jag arbeta igen.
 
Vi har verkligen haft/har en underbar semester. Tungt ibland med två små och inte mycket vila för oss föräldrar men även så otroligt värdefullt med tid tillsammans som fyra. Sommaren 2013 har varit den soligaste sommaren på de senaste tio åren (?) och vi har njutit/tagit tillvara på varje sekund. Precis nu är vi till och med lite trötta på stranden. Då vet man att det har varit en riktig sommar. O när hösten kommer med mörker, tidiga mornar, trötta barn- och föräldrar kommer vi se tillbaka och minnas denna semester som fantastisk.
 
Det här med att börja arbete igen. Det ska bli så otroligt roligt. Att vara annat än mamma om dagarna. Dock är det med blandade känslor jag skolar in vår lilla prinsessa. Tiden har ju gått SÅ fort. Men jag vet att hon kommer få det så bra. Det är en otrolig trygghet att ha storebror på samma förskola och känna personalen sen tidigare.
 
Just nu ser jag över barnens garderober inför kommande höst och det fullkomligt väller in nyheter hos butikerna. Synd att vi är på budget bara och att även mamman behöver nytt denna terminen. Hjälp. Jag har verkligen ingenting att ta på mig. Kan inte gärna komma till butiken i slitna Converse, håliga leggings och för stora mamma toppar.
 
Mer om mig senare. Här är några nyheter från HM som jag skulle älska till Filippan. Fast nu är det mer praktiska dagiskläder som står på listan....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rosa, Rosa, Rosa!!!

Kommentarer
Postat av: Fru Högstadius

Åh, men t-shirten med kaninen kan man väl ha på förskolan? Den var ju helt underbart söt iallafall:)

2013-08-08 @ 13:43:16
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
Postat av: Madde - Mamma till Liam

Om du skulle få för dig att lägga upp en liten checklista med bra grejer till dagis så skulle jag mer än gärna läsa den:) Liam börjar dagis om 2 månader så planeringen är i full gång här hemma om vad/vilka plagg som är bäst, mjukisbyxor vs jeans?, t-shirt med tjock tröja över eller tunn långärmard? skalset vs galonset? Vad ska man ha dubbelt av? Jag tycker det är jätteroligt att köpa kläder till Liam och planera inför dagisstart men jag tycker också det är jättesvårt att veta VAD man ska köpa och det känns som att du har ganska bra koll (du har ju gått igenom en dagisstart innan) så vill du komma med lite tips här på bloggen så vore det himla trevligt:)
Kram

2013-08-08 @ 21:15:51
URL: http://maddecarlssson.blogg.se
Postat av: Frida & Filippa

Åh så mycket fint! Vår vardag börjar också nästa vecka.

2013-08-09 @ 09:13:20
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0