Rent Hus

Nu. Är helgen slut. O vilken lång helg det blev. Fyra dagar tillsammans. Allihoppa i lägenheten. Mysigt. I sina stunder. Om än. Klättrar vi nu på väggarna. Barnen är uttråkade och föräldrarna med. I brist på annat. Har jag ägnat dagen till att städa sådär riktigt rent och nu  är vi mer än redo för en ny vecka. Sista veckan innan barnen får jullov.
 
 
 
 
 

Bäddade rent i Filippas säng med nya sängkläder. Motiv utav Beatrix Potters Peter Rabbit And Friends. Tryck Jane Churchill. Finns hos Farmhouseshop. Helt ljuvliga färger både för prinsar och prinsessor!

Kommentarer
Postat av: Fru Högstadius

Men så fint påslakan, helt underbart ju! och vilket fint spjälskydd själv har jag bara ett enkelt i vitt men ett sådant rosarandigt var ju hur fint som helst.

2013-12-16 @ 20:46:14
URL: http://fruhogstadius.blogg.se/
Postat av: Emelie med Hugo&Vilma

Åh, vad fint ni har det! Otroligt vad du har fixat på den lilla ytan ni har!

Du, snälla - kan inte du rösta på mitt bidrag (är en av 3 finalister!) så har jag chans att shoppa loss på Globalknivar etc ;-):
http://vartmirakel.blogspot.se/2013/12/rosta-pa-mitt-bidrag.html

Jag är bidrag nr.2:
http://www.matochvanner.se/artikel/rosta-och-vinn-nagot-magiskt/5278

KRAM!

2013-12-17 @ 07:52:13
Postat av: Anna

Alltså jag DÖR så fint du har!! Har du sytt påslakanet själv? Var in och tittade på farmhouse men hittade bara tyget som metervara. Skulle vilja sy ett örngott var till mina två flickor, och sy ett blått till min pojk också. Har du något tips? :-) Kram Anna

2013-12-18 @ 15:54:31
URL: http://annashjartan.blogspot.com
Postat av: Anna

Tipsar om att du kikar in hos mig imorgon eller så, håller på med en ask till min yngsta dotter och gillar du Beatrix Potter så kanske du tycker om den :-) Kram Anna - och gott nytt år förstås!
annashjartan.blogspot.com
instagram @molban

Svar: Ooo spännande... det ska jag absolut göra. KRAM och Gott Nytt År!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-12-31 @ 13:13:43
URL: http://annashjartan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0