Kalas Tips

Nu när mannen och barnen somnat. Finns det en liten stund. Som jag kan ägna till mitt. Det finns få ting som jag tycker är så roligt. Som att planera kalas. 2013 bjuder på inte mindre än tre viktiga födelsedagar inom familjen MEN först ut ett alldeles speciellt litet kalas. För min vän. Som väntar en liten bebis i vår.
 
Många frågar var jag får min inspiration ifrån? Mycket är egna idèer. I övrigt finns flera sidor online. Kara`s Party Ideas är en av dem. Mitt tips till er. Är att bestämma 1, Tema 2, Färgskala för att sedan utifrån detta planera mat och dekorationer. Till min väns babyshower kommer vi använda oss av temat "Antika leksaker" i färgskalan vitt, grått, blått och rött. O. Där kommer finnas tilltugg, bakverk och kylda drycker.
 
Dekorationerna är de jag tycker är pricken över i:et. Mitt tips till er är att "Think Outside The Box".  Använd er utav saker ni har hemma. Leksaker från barnens rum, bilder på familjen eller blommor från trädgården.
 
Till min väns babyshower. Har jag funnit  dessa praktiska pappburkar till förvaring. De kommer bli perfekta att fylla med paket och vackra att dekorera med. Ni hittar dem hos Sovtex.
 
 
 
 
 
 
Hos Sovtex hittar du även sköna påslakan, vackra gardiner och behöver du en hissgardin har de många snygga modeller.
 
Nu ska jag spendera resten av min tid med att klistra små nappflaskor till muffins dekorationerna!

Kommentarer
Postat av: renata

Du får hemskt gärna komma med fler kalastips för oss opyssliga, de tas emot! :)

2013-01-03 @ 21:35:51
URL: http://renatas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0