Gone To The Beach

Idag skiner solen och mannen är med barnen på stranden tillsammans med farmor/farfar. Jag är hemma i stugan och klipper girlanger samt tar igen lite sömn. Vi är på helt olika mat- och sovtider jag och familjen. Jag går upp 06.00 varje dag och tränar. De andra sover till tio. När de vaknar är jag redan trött. När de äter frukost är det snart tid för lunch för mig. På kvällarna somnar jag gott redan klockan nio medan de andra är uppe halva natten. Semester på olika sätt. Men ett måste om jag ska lyckas med min träning. Oftast kommer jag ikapp med lite energi efter en halvtimmes vila efter lunch men idag krävdes det ytterligare lite till. O. Det känns underbart varje ny vecka som visar minus på vågen. Inte heller helt fel med egentid på morgonen. Då hinner jag duscha, äta frukost och vakna till innan allt drar vad familjeliv innebär drar igång.
 
 
 
 
 
 
Bilderna är från ett kvällsdopp för några dagar sedan. De ÄLSKAR verkligen vatten våra små. Dock har just vatten ställt till det lite för oss i planeringen. Vår pump har nämligen gått sönder här på landet så imorgon bitti står vi helt utan vatten. Det blir antagligen en tur till stan några dagar innan problemet är löst. Får se vad som händer när de andra kommer tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Linnea Karmlid

Väck barnen och få Rutiner igen, lätt att ändra! Synd att sova bort hela dagen ju! De ändrar sig snabbt igen!!Här hemma kör vi på samma rutiner + en timme kanske...vi får inga roliga barn annars! Plus att jagfår kvällstid och kan träna!!!! Win win!!!!

2013-07-17 @ 18:16:54
Postat av: Sandra

Vilka underbara bilder! :)

2013-07-20 @ 13:19:41
URL: http://freefallin.blogg.se
Postat av: Emma - Mamma till Olivia ♥

Underbara bilder! Härliga sommar! :-) Vår lilla är dock livrädd för allt vad hav och vatten utomhus heter, haha!

2013-07-21 @ 15:10:20
URL: http://emmaloves.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0