Pool Häng

Vi är fortfarande på landet och vilar upp oss. Ja så mycket det går med två små som kräver mat och uppmärksamhet 24/7. Vågar jag skriva att vi längtar liiite efter farmor och farfar som förtillfället njuter av Toscanas lugn. Vi är vana vid att vara bortskämda med deras närhet på landet vilket är en otrolig avlastning för föräldrar som också har en egen vilja ibland.
 
Igår underhöll vi barnen med köp av en ny pool. Vi upptäckte nämligen att Liams babypool var trasig så det fick bli en tur till Kristianstad. Vi valde att uppgradera oss till en liiite större pool denna gång. Så bägge barnen kan vara i plus en eller två svettiga föräldrar. Succè.
 
 
 
Den här tjejen ÄLSKAR att bada.
 
Liam var riktigt nöjd med våra nya inköp och lyckades även övertala sina föräldrar om en monsterstor vattenpistol!

Kommentarer
Postat av: mamma o mormor

Ja, en stor vattenpistol är väl toppen och den rymmer ju mer vatten, då slipper ni ju fylla på lika ofta.

2013-07-10 @ 13:12:55
Postat av: Fru Högstadius

Vad skönt med en pool (som ni vuxna också kan svalka er i). Vissa dagar önskar jag att jag hade haft en trädgård eller iallafall en balkong så jag också hade kunnat ligga i en plastcirkel med vatten och bara njuta av solen. Nu håller jag på att smälta bort och tål inte alls värmen lika bra som jag brukar, så om jag inte övertalar mina föräldrar (som bor en liten bit bort) om att skaffa en liten pool som jag kan låna så blir jag garanterat blekast i stan i år ;)

2013-07-11 @ 13:44:57
URL: http://fruhogstadius.blogg.se
Postat av: Pernilla

Gud vad söt hon är och baddräkten är ju bara sååå fin!

2013-07-14 @ 23:30:33
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0