Maileg

Slutet av Maj. Början av Juni. Är en såndär. "Nuhänderalltpåengångmånad". Precis en sådan dag var det idag med avslutning på förskolan/sista fotbollsträningen för VT och styrelsemöte. Puh. Jag har verkligen försökt att göra mig av med så mycket måsten som möjligt men på något vis verkar de alltid komma ikapp mig. Nästa vecka dock. Tänker jag bara njuta. Vara lycklig i att vår dotter fyller ett år. Och det ska firas.
 
 
 
 
Denna fina sängen till sina Maileg kaniner är födelsedagspresent till prinsessan från Gudfar/Morbror. Imorgon ska jag och Liam ta en tur till ner i stan för att finna en present till Filippan från storebror. Liam har talat länge om detta och har många funeringar kring den perfekta presenten till lillasyster. Ska bli spännande att se vad det blir!

Kommentarer
Postat av: Frida & Filippa

Lilla Filippan. Tänk att det redan gått ett år! Kommer ihåg att jag loggade in femtioelva gånger under dagen för att kika efter en liten lycklig uppdatering från er!

Min F har också en sådan säng till kaninerna, så söt!

Svar: Ja tiden går lite för fort. Min bästa vän hade planerat snitt på Filippans födelsedag och jag har precis som du sett efter uppdatering mååånga ggr under dagen. Det är lika underbart varje gång. KRAMAR!
VISA HELA MIN PROFIL

2013-06-04 @ 23:12:12
URL: http://fridafabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0