GRATTIS LIAM 5ÅR

Idag för 5år sedan vaknade vi upp på BB med vår alldeles nyfödda lilla prins. Vi är nostalgiska här hemma och har pratat klockslag sedan tidigt igår morse. När vattnet gick, vilken tid vi checkade in på BB, hur lång tid det tog innan de hemska krystvärkarna startade, vilken tid de sprang iväg med oss till op, hur nervös A var i förlossningssalen tills att de kom ner med L och Ä.N.T.L.I.G.E.N lugnet när vi vart tillsammans alla tre för första gången.
 
Tänk att vi redan varit MAMMA och PAPPA i fem år. Det känns verkligen som igår jag låg där på BB med värk i snittet och bebis på magen som bara ville amma, amma, amma. Vilken resa. O så tacksamma vi är att vi får uppleva detta.
 
GRATTIS   VÅR   STORA   LILLA  LIAM
 
Igår stod ytterligare ett kalas på schemat. Denna gång med As sida av familjen och min pappa som kommit ner under helgen. Imorse började vi dagen med obligatorisk packet öppning. Någon gick crazy i leksaksbutiken och nu byggs det LEGO här hemma. Vi njuter familjetid innan morfar ska få följa med på fotbollsträning. I eftermiddag är planen att ta det så lungt som möjligt med nya Mama i sängen. Det tar på krafterna att fira födelsedagsbarn men det är det värt. Att få bli föräldrar är verkligen det finaste jag upplevt!

Kommentarer
Postat av: Nickan

STORT Grattis till Liam på hans dag! Hipp hipp Hurra :)

2013-03-24 @ 11:51:07
Postat av: mormor

Grattis Liam mormors stora älskling

2013-03-24 @ 14:54:03
Postat av: Zarah - mamma till två små

Grattis fina Liam på din dag! <3 och grattis till er föräldrar också.


Kramar

2013-03-24 @ 14:59:01
URL: http://zaraholine.com
Postat av: Emma

Jag glömmer aldrig den natten då du ringde och jag hörde din trötta men lyckliga röst och liam gny i bakgrunden. Lilla skruttungen vad stor och klok han har blivit! Ett stort grattis på födelsedagen till Liam och grattis till er som varit föräldrar i fem år. KRAM!!!!!

2013-03-24 @ 18:15:22
URL: http://lillaemma1984.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0